Передплата 2024 «Добра кухня»

Гаррі та Меган «попросили» виїхати з британської резиденції

  • 02.03.2023, 14:50
  • 906

Британська резиденція Frogmore Cottage просить Герцога та герцогиню Сассекських, принца Гаррі та Меган Маркл звільнити власність

За інформацією видання BBC, Букінгемський палац нібито наказав їм залишити територію в січні, через кілька днів після того, як Гаррі опублікував свої мемуари «Запасний». Маєток вже запропонували герцогу Йоркському, принцу Ендрю, який зараз мешкає в сусідньому королівському будиночку із 31 спальнею у Великому Віндзорському парку у графстві Беркшир.

Frogmore Cottage — це будинок із 10 спальнями на території Віндзорського замку. Це був весільний подарунок принцу Гаррі та Меган Маркл від покійної королеви. У цій резиденції вони проживали, коли перебували у Британії. У 2018—2019 роках подружжя відремонтувало резиденцію за понад $ 2 мільйона.

Зараз герцог і герцогиня Сассекські живуть у Каліфорнії зі своїми дітьми Арчі та Лілібет.

BBC пише, що Frogmore Cottage має багату та різноманітну історію. Королева Шарлотта, дружина короля Георга III, побудувала його в 1792 році, щоб вона та її дочки могли втекти від двору. Тоді серед багатих було модно будувати великі будинки, замасковані під сільські котеджі. Тут також жили родичі царя Миколи II після втечі до Британії — після вбивства інших членів сімʼї більшовиками в 1918 році.


Джерело: BBC

Схожі новини