Передплата 2024 «Добрий господар»

Усе складно: принц Гаррі розповів про стосунки із батьком та братом

  • 03.01.2023, 19:15
  • 1 063

Він заявив, що «хотів би повернути свого батька та свого брата». Також Гаррі додав, що королівська родина не виявила «абсолютної готовності до примирення» з ним і Меган

Принц Гаррі. Фото із мережі
Принц Гаррі. Фото із мережі

Стосунки з королем Чарльзом і принцом Вільямом, як розповів принц Гаррі ЗМІ, зараз напружені. Він наголосив, що хоче «повернути свого батька» і «повернути свого брата», а також зазначив, що його складні стосунки з королівською родиною «ніколи не мали бути такими».

В інтерв'ю CBS News Гаррі розповів американському журналісту Андерсону Куперу, що Букінгемський палац відмовився публічно підтримати його та його дружину ще до того, як вони відійшли від обов’язків старших членів королівської родини.

«Тому, коли останні шість років нам кажуть: „Ми не можемо зробити заяву, щоб захистити вас“, але роблять це для інших членів родини, настає момент, коли мовчання стає зрадою», — пояснив принц.

Видання ITV заявило, що інтерв'ю Гаррі буде про особисті стосунки принца й «досі невідомі деталі» смерті його матері Діани, принцеси Уельської.

Гаррі також згадує про «витік» інформації, наголошуючи, що йому «потрібна родина, а не установа».

Обидва інтерв'ю транслюватимуть 8 січня — за два дні до публікації автобіографії Гаррі під назвою «Spare».

Гаррі та його дружина Меган, офіційно — герцог і герцогиня Сассекські, відмовилися від королівських обов’язків у березні 2020 року, заявивши, що хочуть розпочати нове життя у Штатах, якомога далі від переслідувань медіа.

Раніше принц Гаррі та його дружина Меган Маркл звинуватили королівську родину в «несвідомому упередженні». Про це вони заявили у новому серіалі від Netflix. Прогнозували, що стрічка посилить розкол між подружжям та Букінгемським палацом.


Джерело: ITV

Схожі новини