Передплата 2024 ВЗ

Гаррі й Меґан знову з королівською родиною

Але лише у Музеї воскових фігур мадам Тюссо...

Наприкінці цього тижня королева Великої Британії Єлизавета ІІ відзначить Платиновий ювілей – 70 років на престолі Сполученого Королівства. Торжества відвідають, зокрема, принц Гаррі та його дружина Меґан Маркл, які посварилися з монаршою родиною і переїхали до США. Але єдиним місцем, де герцог і герцогиня Сассекські з’являться поруч з іншими членами королівської сім’ї, буде... Лондонський музей воскових фігур мадам Тюссо.

Урочистості з приводу 96-річчя Єлиза­вети ІІ і Платинового ювілею розпочнуться з параду, під час якого уся королівська ро­дина стоятиме на балконі Букінґемського палацу в Лондоні. Уся, крім Гаррі з Меґан, тож “великого примирення”, на яке споді­валися деякі британські ЗМІ, ще немає... Інша річ – Лондонський музей воскових фі­гур мадам Тюссо. Як заявив Entertainment Tonight його генеральний директор Тім Вотерс, «на час урочистостей вважаємо правильним знову зібрати всю королівську сім’ю в нашій Тронній залі”.

Воскових Гаррі й Меґан прибрали з Тронної зали музею після того, як пара здійснила так званий Mexit – відмовила­ся від виконання обов’язків членів коро­лівської родини й переїхала до США. 2021 року фігури герцога й герцогині Сассек­ських перенесли до “зіркової” зони Музею мадам Тюссо, де вони стали сусідами вос­кових копій акторів, музикантів і спортсме­нів, зокрема Бреда Пітта, Джорджа Клуні, Ніколь Кідман, Вікторії і Девіда Бекгемів. “Принц Гаррі й Меґан Маркл приєдналися до своїх голлівудських друзів, відобража­ючи свій новий статус на світовій арені”, – пояснив тоді Тім Вотерс.

Тимчасовим поверненням воскових Гаррі й Меґан до Тронної зали підготовка Музею мадам Тюссо до Платинового юві­лею не обмежується. Американську па­рочку й решту членів воскової монаршої родини переодягнули – аби виглядали на­справді святково.

Спадкоємця трону принца Чарльза та його синів, принців Вільяма й Гаррі, вбрали у чорні смокінги, а Меґан Макрл – у черво­ну сукню від британського бренду Safiyaa. Герцогиня Сассекська одягала її під час музичного фестивалю Mountbatten у Ко­ролівському Альберт-холі в Лондоні, коли вони разом із принцом Гаррі востаннє офі­ційно представляли королівську родину.

Своєю чергою, воскову Кейт Мідлтон, дружину принца Вільяма, вбрали у зелену сукню від дизайнерки Дженні Пекгем. Це плаття герцогиня Кембриджська одягала під час свого візиту до Пакистану та на га­ла-концерті Royal Variety Performance.

А що ж воскова фігура британської ко­ролеви Єлизавети ІІ? На Платиновий юві­лей її одягнули у таку саму сукню, у якій 96-річну монархиню зображено на її “сві­жому” офіційному портреті. Біле плат­тя королеви, розшите срібним мережи­вом, прикрашають 53 тисячі кришталиків Swarovski.

Схожі новини