Передплата 2024 ВЗ

''Рогулі!'' Чоловік приниженої в ПАРЄ Скабєєвої образив українців

  • 26.01.2019, 16:09
  • 2 886

Чоловік російської пропагандистки Ольги Скабєєвої, яку публічно принизили в ПАРЄ, Євген Попов назвав українців «рогулямі».

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Образи він опублікував на своїй сторінці в Facebook. За його словами, вони вже поскаржилися в ПАРЄ нібито на застосування насильства до журналіста.

«На мій погляд, це серйозне правопорушення, серйозний інцидент. Ми, звичайно ж, звернули на це увагу ПАРЄ. Нам відповіли, що ваш лист прийнято до розгляду. Тобто, Парламентська асамблея ради Європи, в стінах якої застосовується насильство до людини. Я не знаю — заходи, не заходи, карати, що з ними робити, мені все одно. Тобто, ці рогулі мене в меншій мірі цікавлять, ніж Парламентська асамблея ради Європи, яка, на мій погляд, повинна, зобов'язана дати оцінку події», — висловився Попов.

Відомо, що 24 січня в кулуарах ПАРЄ Скабєєва намагалася перешкодити спілкуванню першого віце-спікера України Ірини Геращенко з журналістами. Пропагандистку намагалися відтіснити, а нардеп Борислав Береза закрив собою Геращенко.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров пригрозив нардепу Бориславу Березі помстою за нібито грубе поводження зі Скабєєвою.

Сам Береза розповів, що після сутички з пропагандисткою російські «боти» в соцмережах почали атакувати українських дипломатів.

Глава української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв і журналістка жорстко поставили на місце Скабєєву, яка намагалася влізти у чужий прямий ефір в ПАРЄ. Вони назвали її «зливним бачком».

Схожі новини