Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Збільшилася кількість обстрілів українських позицій за добу, є постраждалі - ООС

  • 26.01.2019, 08:33
  • 369

За добу, 25 січня, російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню. Один раз противник застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на прес-службу Операції об'єднаних сил.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід обстріли позицій українських захисників велися з ПТРК, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі селища Катеринівка.

Двічі з гранатометів та великокаліберної зброї поблизу населеного пункту Широкине. Зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Опитне та селища Невельське. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу міста Мар'їнка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ противник обстріляв українські позиції з великокаліберних кулеметів поблизу селища Станиця Луганська. З автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Жовте.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та четверо отримали поранення.

Зазначається, що підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 25 січня знищено чотирьох російських окупантів та п'ятеро отримали поранення. В ході контрснайперської боротьби, український снайпер припинив діяльність російського найманця. Також знищено БМП-1 російсько-окупаційних військ.

У суботу, 26 січня, бойовики вогонь не відкривали.

«Наші захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини