Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Улюблені зірки в Instagram. Милі і веселі фото

  • 13.01.2019, 12:29
  • 945

Переплутали з Емілі Кларк: солістка гурту KAZKA ділиться ніжними фото з відпустки і не тільки.

Про це повідомляє Радіо Максимум.

Почнемо з раритетного фото Олі Полякової. Зірка показала, як вона виглядала в епоху «без фотошопу». Більшість її прихильників одразу ж зазначили, що вона в 16 років надзвичайно сильно схожа на свою старшу донечку Марійку.


А ми ділимося з вами крутим зірковим фото, яке виклав у себе в Instagram Рікі Мартін. Співак показав тусівку «Золотого глобуса», а також тих, хто отримав цього року нагороди.


Олександра з гурту KAZKA не перестає ділилися теплими фото з відпочинку. Це селфі не лише засипали компліментами, а й були ті прихильники, які зазначили, що вона дуже сильно нагадує Емілі Кларк з «Гри престолів».

Розкішна Тіна Кароль не перестає вражати своєю красою. На своїй сторінці в Instagram вона викладає ніжні та спокусливі фото, які вкотре нагадують, що перед нами справжня поп-діва!

Єва Лонгорія порівняно нещодавно стала матусею, що неабияк відбилося на її фігурі. Втім, актриса не розслаблялася та дуже швидко повернулася у форму, що неабияк підтримали її прихильники. Ви просто гляньте, наскільки вона схуднула:


Оля Куриленко показала, як має виглядати справжня снігуронька. Аж не віриться, що голлівудській актрисі українського походження 39 років.


Наостанок покажемо вам справжню зіркову сніжинку. Раритетним фото зі своїми прихильниками поділилася співачка Наталка Карпа

Схожі новини