Передплата 2024 ВЗ

Асистентка Меган Маркл несподівано звільнилася, пропрацювавши всього півроку

  • 12.11.2018, 20:15
  • 534

Особиста помічниця 37-річної герцогині Сассекської звільнилася майже через шість місяців після того, як Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі.

Про це повідомляє Сьогодні.LifeStyle.

Джерело з королівського палацу описало помічницю, як «дуже талановиту дівчину», яка «зіграла ключову роль в успіху королівського весілля». «Це буде велика втрата для Кенсінгтонського палацу», — говорить інсайдер.

Передбачається, що дівчина не витримала напруження, яке панувало в палаці після весілля і скандальних інтерв'ю і розборок з батьком Меган Маркл — Томсом Марклом

Причиною також, можливо, послужив і характер Меган. У своїй новій книзі про принца Чарльза королівський біограф Роберт Джобсон стверджує, що підготовка до весілля з Меган була настільки напруженою, що принц Гаррі став «дратівливим і запальним» зі співробітниками. Він пише: «Іноді піднімаючи голос, Гаррі кричав: «Меган отримає те, що вона хоче».

Колишній агент Меган, Джина Нелторп-Коуні також зазначила, що під час їхньої співпраці Маркл була «прискіплива і нещадна», коли справа стосувалася часу і пріоритетів, а також Меган миттєво звільняла тих, хто не поділяв її «думки».

Схожі новини