Передплата 2024 «Добра кухня»

Відомій російській акторці в метро защемило голову: вона госпіталізована

  • 04.11.2018, 09:56
  • 802

Народна артистка Росії, відома актриса театру і кіно Тетяна Васильєва в суботу, 3 листопада, госпіталізована в Інститут Скліфосовського з травмою голови.

У вагоні московського метро їй защемило голову дверима. Деталі події розповіла сама актриса в коментарі телеканалу «360», пише OBOZREVATEL.

«Я зараз у Скліфосовського. Будуть робити мені МРТ, КТ і все таке. Треба обережніше бути, тому що не попереджають у нас в метро, ​​що двері закриваються», — повідомила Васильєва.

Видання Super додало, що подія сталася вранці. Після нього актриса відіграла виставу в театрі, і лише пізно увечері звернулася до медиків.

На своїй сторінці в Instagram Васильєва опублікувала відео, де в деталях розповіла про пекельну поїздку в метро. Вона також продемонструвала отримані травми.

Тетяна Васильєва — радянська і російська актриса театру і кіно, телеведуча, Народна артистка Росії. Глядачам вона відома за ролями у фільмах «Здрастуйте, я ваша тітка», «Найчарівніша і найпривабливіша», «Побачити Париж і померти» і т.д.

Схожі новини