Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Завтра у Львові лунатимуть сирени під час навчального оповіщення

  • 16.10.2018, 11:58
  • 505

17 жовтня в період з 14:50 год. до 14:55 год. проводитимуть навчальне оповіщення населення Львова та області з включенням електросирен.

Електросирени будуть передавати сигнал «УВАГА ВСІМ!» — уривчасте звучання тривалістю до 3−5 хвилин, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Будуть увімкнені електросирени та передаватись повідомлення для населення через засоби телебачення та радіомовлення.

«Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю «Львівського радіо» на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі переключить на ефірні канали «Першого національного» Національної суспільної телекомпанії України, ТРК Львів — Суспільне мовлення (12-й телевізійний канал), або телеканал «Телекомпанії «Львів-ТБ» «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» (57-й телевізійний канал) та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту», — йдеться у повідомленні.

Сирени вмикатимуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Тож мешканців просять зберігати спокій

Мешканців міста та області також закликають долучитись до перевірки озвучення території міста системою оповіщення. Для визначення рівня озвучення сигналами електросирен території міст обласного значення: Львова, Борислава, Дрогобича, Стрия, Самбора, Трускавця, Червонограда та Нового Роздолу буде проводитись електронне опитування: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти за посиланням https://goo.gl/forms/p3GEkcIs3iAjVEIl1 та відповісти на декілька нескладних запитань.

Схожі новини