Передплата 2024 «Добрий господар»

Сенцова вивезли з колонії до лікарні

  • 28.09.2018, 20:40
  • 830

Незаконно засуджений в Росії за звинуваченням у тероризмі український режисер Олег Сенцов вивезений з колонії в міську лікарню для планового обстеження.

Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на прес-службу УФСІН по Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

«У зв'язку з плановим обстеженням 28.09.2018 засуджений Олег Сенцов був вивезений в Лабитнангську міську лікарню, де йому виконані додаткові обстеження і отримані консультації лікарів-спеціалістів», — йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні Рада з прав людини з посиланням на ФСВП повідомив, що стан здоров'я Сенцова, який тримає голодовку більше чотирьох місяців, залишається стабільним.

«Станів, що загрожують життю пацієнта, медичних показань для примусового годування не встановлено», — йдеться в листі глави РПЛ Михайла Федотова уповноваженому української Ради з прав людини Людмилі Денисовій.

Як писав «ВЗ», уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова отримала відповідь від голови Ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайла Федотова щодо стану здоров’я українського політв’язня Олега Сенцова.

Проте, окрім цієї інформації з РФ жодного підтверджуючого медичного документу Денісовій не надано.

Схожі новини