Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Астролог порадив Україні змінити дату святкування Дня Незалежності і гімн

  • 23.08.2018, 16:42
  • 1 109

Щоб стати по-справжньому незалежною, Україні потрібно зробити дві речі — перенести дату святкування Дня незалежності і змінити слова Гімну.

Про це в розповів астролог Влад Росс, повідомляє УНІАН.

«24 серпня 1991 року Сонце увійшло в перший градус Діви, а Діва — це завжди знак залежності. Поки ми не змінимо дату, важливу для нашої державності, наша країна завжди буде від когось залежати», — зазначив експерт.

«22 січня у нас відзначається День соборності України. Цей день під знаком Водолія, а Водолій завжди дає можливість стати остаточно і безповоротно незалежною країною. Це — сприятлива дата. Чому б День незалежності не відзначати теж 22 січня?» — сказав він, додавши, що в іншому випадку наша країна завжди буде не суб'єктом, а об'єктом геополітики.

Також Росс порадив змінити Державний Гімн України. «Наш Гімн в якомусь сенсі пророчий. Не варто залишати в ньому слова: „Ще не вмерла України ні слава, ні воля…“, „Душу й тіло ми положим за нашу свободу…“. Треба позбавлятися від такого Гімну, принаймні, змінити його слова», — пояснив експерт.

Як приклад він навів хорватський гімн, і порадив зробити український в такому ж стилі. «Гімн Хорватії сприяв тому, що хорвати дуже швидко здобули незалежність, тут же вивели всі сербські війська зі своєї території, і зараз у них все нормально», — резюмував він.

Схожі новини