Передплата 2024 «Добрий господар»

Сонячне затемнення 13 липня: як вплине на здоров’я і хто в зоні ризику

  • 12.07.2018, 11:16
  • 1 046

Сонячне затемнення часто провокує у людей головні і серцеві болі, зміни тиску, а також загострення хронічних захворювань.

Вже завтра, 13 липня, відбудеться часткове сонячне затемнення. Розпочнеться воно о 6:02 за київським часом — але українці спостерігати його все одно не зможуть — його побачать лише частина жителів Австралії, Антарктики і найближчих до них територій. Сонячне затемнення 13 липня 2018: чим загрожує Сонячне затемнення часто провокує у людей головні і серцеві болі, зміни тиску, а також загострення хронічних захворювань. Людям, які мають подібні слабкості, варто підготуватися до цього заздалегідь: зробити потрібні процедури і запастися необхідними ліками.

У цей час потрібно стежити за власними емоціями — не виплескувати їх через край, не влаштовувати сварок і чвар. А головне пам'ятати: «Щоб знайти спільну мову потрібно трохи прикусити язика», тому варто стежити за тим, що і кому говориш. До того ж в дні затемнень — будь — традиційно не варто починати нові проекти, затівати масштабні справи і планувати подорожі. Сонячне затемнення 13 липня 2018: у яких знаки і хто в зоні ризику У зоні ризику знаходяться Рак, Козеріг, Лев і Водолій. Їм астрологи не рекомендують в найближчі дні ділитися своїми планами з оточуючими. Представникам цих знаків краще взагалі уникати зайвого спілкування в ці дні.

Їм радять будувати плани (ідеї будуть вирувати в їх головах) — а от з їх реалізацією краще почекати до кращих часів (особливо це стосується фінансових питань). Сонячне затемнення: що не можна робити Резюмуючи, в найближчі дні (вплив затемнень починається за три дні до самого явища і триває ще три дні після) людям не варто: — дотримуватися обережності на дорогах: у ці дні зростає кількість аварій і ДТП; - постаратися тримати емоції під контролем і уникати спілкування з людьми, які провокують у вас негатив; - уникати людних місць; - відкласти великі витрати; - по можливості перенести вирішення важливих ділових і життєвих питань — хоча б на пару днів. В цілому, краще займатися йогою, медитацією чи просто улюбленим видом спорту (фізичні навантаження розвантажують нервову систему), пити заспокійливі чаї, підтримувати навколо себе спокійну обстановку і спілкуватися лише з приємними серцю людьми.

Схожі новини