Передплата 2024 «Добрий господар»

Безтурботний відпочинок з дітьми — це реальність із Coral Family

  • 10.04.2018, 14:45
  • 1 262

Організація відпочинку — завжди хвилювання, а для сімей, які подорожують із дітьми, — подвійне.

Багато турботливих батьків відмовляються від поїздок до моря за кордон, вважаючи таку подорож небезпечною. Але концепція Coral Family допомагає розвіяти всі страхи й організувати незабутню відпустку, у якій буде комфортно й дорослим, і малюкам.

Де найкращий сімейний відпочинок?

За концепцією Coral Family можна відвідати три країни:

  • Туреччину,
  • Єгипет,
  • ОАЕ.

Детальна інформація про ціни 2018 року на тури й умови перебування — за посиланням https://coralfamily.ua/. У кожній із країн можна провести незабутні дні біля моря, оскільки якість перебування на курорті залежить від сервісу, який надає готель сім’ям із дітьми.

На що варто звернути увагу під час вибору туру?

  1. Розміщення готелю. Перша лінія найзручніша для перебування з дітьми — це не лише збереже час на те, щоб дістатися до моря, але й позбавить незручностей, пов’язаних із неможливістю швидко повернутися до готелю, якщо виникла така потреба.
  2. Сервіс для перебування з маленькими дітьми. Наявність куточка мами 24 години, де можна підігріти й подрібнити їжу дитині. Це й можливість за окрему плату замовити няню, орендувати дитячий візочок. Безоплатно в готелях надаються ванночки, дитячі ліжка, а в ресторанах є стільчики для дітей.
  3. Облаштування території та пляжу. Для маленьких відпочивальників найважливіше — це безпека. Саме тому в готелях облаштовуються дитячі басейни з гірками та пляжі, де малюки безпечно зможуть насолодитися відпочинком. Басейни накриті тентом, щоб убезпечити чутливу шкіру від опіків, а ігрові майданчики мають м’яке покриття.
  4. Спеціальне меню. У нього входить повноцінне дитяче харчування з молочними й м’ясними продуктами, кашами, супами, приготованими за рецептами української кухні. За потреби страву подрібнюють блендером.
  5. Розважальні програми для дітей. Розваги, пропоновані дітям, залежать від віку. Для найменших передбачено програми з батьками, розвивальні ігри. Старші — беруть участь у міні-диско та шоу-програмах. Цікаво й підліткам, для яких організовано різноманітні програми, конкурси, турніри та спортивні змагання.

У сімейній подорожі із Coral Travel зможуть відпочити і діти, і батьки, оскільки комфортне перебування забезпечується концепцією Coral Family.

Схожі новини