Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Родина Циньовських-Дрожджалів звернулася з відкритим листом до президента України

«Цей вовк в овечій шкурі брехала, бреше і буде брехати. Вчиняла злочини і буде вчиняти», — написано у зверненні з приводу помилування президентом засудженої до довічного ув’язнення Кушинської

Наша газета писала про цю резонансну справу («Високий Замок» від 15 березня «Коли батька і чоловіка привезли до лісу, Манько запитав у Кушинської: «Обох?», відповіла: «Обох»). Потерпілі обурені можливим звільненням вбивці.

«Звертаємось до вас у справі Л. Кушинської, — написала у листі до Президента Галина Дрожджаль, дружина і донька загиблого Ярослава Дрожджаля та Ореста Циньовського. — Кушинська оформила фальшиве доручення на квартиру, яку продавав мій чоловік, у нотаріуса і співучасниці злочину Полянської Е. (Експертиза підтвердила, що підпис у документі не Я. Дрожджаля, а сторонньої людини.Авт.). Власнику квартири жодних грошей не платила. Квартиру вкрала, а власника і його тестя вбила. Цей вовк в овечій шкурі брехала, бреше і буде брехати. Вчиняла злочини і буде вчиняти. Така її суть. Не знаю які експертизи провів і які докази її невинуватості знайшов так званий депутат Верховної Ради Грановський і компанія. Але те, що вони підсунули вам на підпис, — папір про помилування Кушинської -велика підлість по відношенню до вас самого. Весь Львів добре пам’ятає цю гучну справу»…

«Не думаємо, що всі правоохоронці, судді міста Львова, які були причетні до розгляду цієї кримінальної справи, помилялись або були безвідповідальними.

І ще: де був нешановний депутат Грановський, адвокати Федур та Ярош цілих 20 років? — запитує родина Дрожджаль-Циньовських. — Чому не захищали її тоді, у 90-х рр. Адже Грановський був депутатом Верховної Ради України у 2002−2006 рр. від фракції СДПУ (о). Можливо, зараз Кушинська стала йому потрібною для «чесних бізнесових» справ?".

Схожі новини