Передплата 2024 «Добра кухня»

Клімкін з міністрами ЄС обговорить санкції щодо організаторів виборів в окупованому Криму

  • 13.03.2018, 14:10
  • 801

Наступного понеділка, 19 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін планує обговорити з міністрами закордонних справ ЄС питання введення санкцій проти організаторів виборів президента Росії у анексованому Криму.

Про це Клімкін заявив під час зустрічі Меджлісу кримсько-татарського народу з представниками дипломатичних місій, передає РБК-Україна.

"Вчора тут була Федеріка Могеріні, буде заява Європейського союзу. Буде заява Сполучених Штатів. Наступного понеділка одразу після цих виборів у Криму буду спілкуватися з міністрами закордонних справ ЄС. Буду говорити про санкції для тих, хто безпосередньо брав участь у організації цих виборів", - заявив Клімкін.

Нагадаємо, вчора, 12 березня, віце-президент Європейської Комісії, високий представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федеріка Могеріні заявила, що Європейський союз не визнає вибори президента Росії, які будуть проводитись на території анексованого Криму. Своєю чергою, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що кримські татари не братимуть участі у незаконних виборах.

Схожі новини