Передплата 2024 ВЗ

Як 27-річний львів'янин завойовує серце коханої жінки

Скульптор Сергій Жолудь виготовив крижане серце з долонькою усередині

Таку скульптуру у майстра замовив 27-річний львів'янин, який наразі не розкриває своє ім'я. Встановили серце на площі Катедральній, 5. Закоханий чоловік сподівався, його жінка зрозуміє, що цей подарунок для неї.

Чоловік каже, познайомився зі своєю дівчиною років вісім тому, коли обоє були студентами. Потім їхні шляхи, на жаль, розійшлися... Вона вийшла заміж. Народила синочка. Йому зараз три рочки. Але пара розійшлася. Жінка самотужки виховує сина. “Так склалися життєві обставини, що наші шляхи розійшлися, - каже закоханий чоловік. - Якось побачив на її сторінці у соцмережах фото. Тримала у руках полуницю у формі серця. Позаду біг її синочок... Це фото мене мотивувало, аби замовити таку скульптуру”.

Через спільних знайомих у соцмережах 27-річна дівчина дізналася, що серце, яке стоїть у центрі Львова, встановили для неї. Була приємно вражена. Та чи скаже закоханому чоловікові те заповітне “Так”?

“Як складатимуться наші стосунки? Наразі про це рано говорити. Але буду добиватися її руки і серця і надалі. Розповім вам цю історію повністю, коли стане моєю дружиною. Маю нові ідеї, як її дивуватиму ”, - каже львів'янин.

Схожі новини