Передплата 2024 ВЗ

Кейт Міддлтон продовжує дивувати вбраннями під час скандинавського туру

  • 01.02.2018, 15:12
  • 2 180

З 30 січня по 2 лютого Кейт Міддлтон і принц Вільям будуть відвідувати міста Швеції і Норвегії в рамках офіційного скандинавського туру.

Свій візит герцог і герцогиня Кембриджські почали зі Швеції. У перший день туру Кейт Міддлтон, яка зараз вагітна третьою дитиною, і принц Вільям відвідали Стокгольм. У шведській столиці королівська пара зустрілася з королем Карлом XVI Густавом, королевою Сільвією, кронпринцесою Вікторією і принцом Даніелем. Кейт і Вільям прогулялися містом, побували на урочистій вечері і навіть зіграли в хокей.

Під час вечері в резиденції британського посла Кейт Міддлтон здивувала вибором вбрання, одягнувши довгу сукню гірчичного кольору з яскравим квітковим принтом.

У другий день скандинавського туру Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали один з найбільших у Європі медичних університетів - Каролінський інститут, а також побували в центрі сучасної фотографії Fotografiska Gallery.
Герцогиня Кембриджська Кетрін знову віддала перевагу не властивим для неї яскравим оригінальним вбранням. Удень Кейт одягла теплу білу сукню Alexander McQueen, доповнивши образ сумочкою Chanel і туфлями під колір сумки. І якщо в сукні герцогиня виглядала досить стримано, то її червоно-біле пальто Catherine Walker з принтом "гусяча лапка" одразу привертало увагу публіки.

Зазначимо, що в 1990 році в жакеті з таким самим принтом на публіці з'явилася покійна свекруха Кейт Міддлтон - принцеса Діана. Можливо, вибором такого пальто Кейт хотіла віддати данину поваги матері свого чоловіка принца Вільяма. До того ж, у перший день перебування в Швеції Кейт одягла перловий браслет і сережки, що раніше належали Діані.

У Fotografiska Gallery Кейт Міддлтон з'явилася в синій оксамитовій сукні Erdem з довгими рукавами і квітковим принтом. Волосся Кейт зібрала в акуратний пучок. Що би герцогиня не одягла, вона завжди виглядає приголомшливо.

Схожі новини