Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Для потреб поранених під Авдіївкою терміново потрібні теплі речі

  • 31.01.2017, 15:03
  • 1 309

Українських бійців приймає госпіталь у Покровську.

Поранені українські військові у боях під Авдіївкою терміново потребують теплих речей, повідомляє заступник начальника 66-го військового мобільного госпіталю по роботі з особовим складом майор Андрій Синельников, передає УТ.

За його словами, бійців приймає Львівський 66-ї військовий госпіталь, який дислокується у Покровську. Точне число поранених, яких евакуювали за останні дні, невідоме, але цифра не припиняє зростати.

Він додав, що здебільшого це ще зовсім молоді українські воїни, з осколковими і вогнепальними пораненнями. також чимало госпіталізованих з обмороженнями.

«З Авдіївського напрямку переважно надходять бійці з пораненнями верхніх і нижніх кінцівок», - зазначив Синельников.

Майор уточнив, що персонал закладу виконує роботу з евакуації поранених, але є гостра потреба у теплих речах для українських бійців. Для потреб бійців необхідні теплі кофти і взуття великих розмірів, утеплені бахіли, ковдри, пледи.

Синельников закликав усіх, хто має можливість надати допомогу, приносити її безпосередньо за місцем розташування військового госпіталю, місто Покровск, вул. Степана Бовкуна, 20 (колишня Правди). Контактний телефон 095 915 03 11.

Схожі новини