Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Півзахиснику іспанської «Севільї» – прапор від захисників України

  • 16.01.2017, 18:57
  • 1 770

Учасники АТО з підрозділу на Луганщині, в якому служить молодший лейтенант Андрій Снігур, передали своєму землякові – 19-річному гравцеві іспанського клубу «Севілья» Мар’яну Шведу державний стяг з емблемою  своєї військової частини і власними автографами. 

Півзахиснику іспанської «Севільї» – прапор від захисників України
Півзахиснику іспанської «Севільї» – прапор від захисників України

Це — подарунок-відповідь молодому футболістові за презент, який Мар’ян підніс їм напередодні нового року. Перебуваючи на зимових канікулах у рідному Львові (тут тренувався і заліковував травму), півзахисник іспанського гранда передав на прохання хлопців, які обороняють Україну, фірмову футболку триразового володаря Кубка УЄФА, кольори якого захищає. Ще й написав на ній щирі побажання воїнам. Втішені такою увагою, вони зробили йому зустрічний «пас»…

Андрій Снігур (на фронт пішов добровільно ще влітку 2014-го) давно дружить з футбольною родиною Шведів (батько Мар’яна, Василь Швед, свого часу виступав у львівських «Карпатах» під керівництвом Левка Броварського, Мирона Маркевича). Навіть у бойових умовах уболівав за Шведа-молодшого, коли того запросили грати у ФК «Севілья». У вільні від бойової вахти хвилини наші воїни, щоб “розвантажитися”, самі ганяють м’яча, стежать за новинами зі стадіонів, бажають удачі нашому «цвіту, якого повно по всьому світу». Подарунок від півзахисника «Севільї» офіцер Андрій Снігур повісить на видному місці у розташуванні своєї частини. Вірить: такий «раритет» додаватиме настрою йому і бойовим побратимам.

- У мене і моїх хлопців, - каже молодший лейтенант, - є невеличке прохання до нашого друга, футболіста іспанського клубу. Хочемо, щоб з цим українським прапором він сфотографувався на одному з матчів Прімери.

Фото воїна ЗСУ із позивним «Єгер»

Схожі новини