Передплата 2024 ВЗ

Хочете гіперсексу класу люкс?

  • 22.01.2016, 13:59
  • 11.1K

У “Гранд-готелі” буде кімната-музей в стилі “П’ятдесять відтінків сірого”

Після реконструкції “Гранд-готелю” (одного з найстарішого готелів Європи), в одному з номерів буде кімната-музей для... рольових ігор. Таким чином власники готелю хочуть вшанувати Леопольда фон Захер-Мазоха, який народився у будинку-попереднику готелю. Батько Мазоха був головою жандармерії, яка знаходилася на місці теперішнього ресторану цього готелю.

“В одному з номерів класу люкс площею понад 50 квадратних метрів облаштуємо музей на честь Мазоха, - розповів журналісту “ВЗ” власник “Гранд-готелю” Григорій Козловський. - Чому стільки площі для музею? Бо хороший секс потребує багато місця (сміємося обоє. - Авт.). Там буде багато чого цікавого, наприклад, наручники, батоги… Це буде готельний номер гіперсексілюкс! Дизайн — у червоно-чорних тонах. Особисто я б там пожив не один місяць. Може, я б там навіть зазимував. Це не просто музей, а кімната, де кожен охочий зможе не лише прийти туди на екскурсію, щоб подивитися на те, що придумав Мазох, а й за додаткову оплату зняти номер на ніч. Батоги від Мазоха можна буде відчути на своїх сідницях. Групові екскурсії будуть або з відчуттями, або без відчуттів”.

Хто допомагає у створенні музею? Григорій каже, радився з істориками, львовознавцями, дизайнерами, які розробляли проект кімнати-музею. Ідея проекту — відродити традиції сексу часів Мазоха. Секс не має бути примітивним, а з емоціями, гострими відчуттями. Григорій хвалиться, що навіть у фільмі “П’ятдесять відтінків сірого” не враховані усі нюанси рольових ігор, а його кімнаті-музею буде усе-усе.

“Меблі для готелю уже готові, - наголошує Григорій Козловський. - Знайти історичні речі для музею було складно. Знайшли прототипи тих меблів, які любив Мазох”. --- Чи передбачені у кімнаті-музеї афродизіаки?

--- О, ви добре розумієтеся в сексі! Я про це ще не думав, але ваша ідея — хороша. Думаю, буде окремий пакет для гостей — афродизіаки.

З досьє “ВЗ”

“Гранд-готель” планують відкрити для гостей у травні 2017 року . Після реконструкції він має бути правдивою “п’ятіркою”. Мета проекту — повернути історію назад, коли у Львові були готелі, і серед них яскраво вирізнявся “Гранд-готель”.

Схожі новини