Передплата 2024 ВЗ

Домашня гуска носить… підгузки

Коли два роки тому 10-річний школяр з Миколаївської області Данило Захаров дізнався, що гуску Дусю, яка змалечку жила у них на подвір'ї, ось-ось збираються використати на суп, то рішуче запротестував. Бо ця птаха була його улюбленицею, справжнім другом. А друзям хіба можна робити кривду?

Данило і його подружка Дуся. Фото «Суспільне. Миколаїв»
Данило і його подружка Дуся. Фото «Суспільне. Миколаїв»

Данило запевнив маму, що доглядатиме Дусю, буде да­вати їй їсти, прибиратиме за нею, вигулюватиме. І батьки послухали сина: поселили ґел­ґотальницю у своєму міському помешканні. Облаштували для Дусі місце на балконі, щоб їй було тепло і сухо, настелили в ящик тирси.

Якихось проблем Дуся За­харовим не створює. Щоб ви­рішити питання з сангігієною і чистотою у хаті та на вули­ці, через Інтернет придбали їй спеціальний підґузник. Тож слідів після себе не залишає.

Данило часто прогулюється з гускою по місту. У Миколаєві вона стала знаменитістю, лю­бить велике товариство, діти квапляться зробити фото з нею. Підвищену увагу до себе гуска цінує.

Дуся подружилася з домаш­нім кроликом. Тепер пробує навести контакти і з песиком Сатурном. Це наразі пробле­матично, бо обоє вважають себе господарями у хаті, тож ревнують, коли хтось зайде на чиюсь територію.

Схожі новини