Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

7 справ, які варто зробити під час золотої осені

Осінь — мінлива пора із сонячними днями, туманами та дощами, яка то надихає, то змушує трохи сумувати, тішить своєю жовто-багряною яскравістю, вечорами нагадує про ностальгію і всією своєю сутністю закликає цінувати час. Пропонуємо ідеї, що бажано встигнути зробити восени. Можливо, серед цих ідей знайдете щось своє

  • Погуляти з друзями. Зу­стріньтеся з близькими людьми, яких давно не бачили. Душевне тепло набуває особливої цінності, коли дні коротшають і холоднішає.
  • Сходити на осінній пікнік, приготувати шашлик. Одягай­теся тепліше, вибирайте сухий та безвітряний день і не забудьте про термос із гарячим чаєм.
  • Прочитати нову книжку. Ні для кого не новина, що з на­станням холодів розпочинається ідеальний час для читання книг. Восени хочеться закутатися в улюблений плед і читати книгу, яка настільки затягує, що просто не можеш від неї відірватися.
  • Зробити фотосесію в яскравому осінньому листі. На­віть якщо зібралася ціла колекція барвистих фотографій, саме ці фото стануть для вас приємним сюрпризом і через багато років.
  • Випити кави та гаря­чого шоколаду в улюбленій кав’ярні. Повітря налилося осін­нім холодом, а це означає, що се­зон гарячих напоїв та ароматних прянощів розпочато!
  • Купити яскраву парасоль­ку. З настанням осені, коли на­вколо все тьмяне, дощове і сіре, осінні дні можна урізноманітнити за допомогою яскравої парасоль­ки. Погода за вікном досить час­то вносить свої корективи, тож яскрава парасолька стане хоро­шим атрибутом, який зможе по­кращити вам настрій.
  • Скласти список гарних фільмів. Вмостіться під теплу ков­дру, заваріть ароматний фрукто­вий чай, і найцікавіші осінні фільми покращать вам настрій. Листопад — прекрасний місяць, коли дні ще радують сонцем і можна багато гу­ляти з близькими та друзями.

Нінель Кузнецька.

Схожі новини