Передплата 2024 «Добрий господар»

«Впертий чоловік» Олександр Будько став героєм шоу «Холостяк»

На телеекрани проєкт мільйонів українок повернеться восени

Олександр Будько. Фото СТБ
Олександр Будько. Фото СТБ

Після дворічної перерви на екрани телеканалу СТБ повертається реаліті-шоу «Холостяк». Упродовж багатьох років це найбільш рейтинговіша програма серед усіх телеканалів України. За сценарієм, за серце холостяка борються 25 дівчат України, трапляються і учасниці з-за кордону.

Холостяком нового сезону стане військовий Олександр «Терен» Будько. Він ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка» та учасник національної збірної Invictus Games. Олександр втратив ноги, у нього протези.

Продюсери шоу кажуть, що цієї осені разом із «Холостяком» серед українців нарешті буде формуватися національна культура, дружня до ветеранів та ветеранок. Вперше в історії проєкту канал оголосив ім'я головного героя разом зі стартом кастингу. Раніше учасниці проєкту не знали, хто стане холостяком, їх знайомили на першій вечірці… Мабуть, таким чином організатори шоу вирішили перевірити, скільки буде охочих поборотися за серця чоловіка, який має протези.

Олександр Будько родом з Рівного, працював баристою та навчався на графічного дизайнера. 24 лютого 2022 року пішов добровольцем на фронт. Став командиром взводу стрілецького батальйону «Карпатська Русь». Взяв собі позивний «Терен». Під час боїв у Харківській області втратив ноги, пройшов процес протезування.

У процесі фізичної та психологічної реабілітації навчався у школі публіцистики «Голос війни», учасник проєкту «Ветерани різні. Перемога одна».
Брав участь у балетному перформансі команди «United Ukrainian Ballet» під час благодійних виступів у Каліфорнії (США). Представник нашої держави на міжнародних змаганнях у Німеччині «Ігри Нескорених». Підтримує розвиток програм та можливостей для людей з інклюзією.

Про дівчину мрії головний герой шоу висловився так: «Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін в собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар'єрності та інклюзивності простору».

Олександр вірить, що на шоу чекає його майбутня кохана половинка «Холостяк» для мене — велика можливість транслювати багато хороших та позитивних ідей, які змінюють нас на краще. І, врешті-решт, зустріти свою людину, з якою хочеться створити сім'ю. На власному досвіді знаю, що дива можна чекати звідусіль. І вірю, що на телепроєкті можна знайти кохання".

Нагадаємо, попереднім холостяком романтичного проєкту був львів'янин Олександр Топольський, який багато років мешкає у США. Трансляцію шоу перенесли через початок широкомасштабного вторгнення. Тоді чимало українців критикували продюсерів шоу, мовляв, такі телевізійні програми — не на часі. Левова частка критичних коментарів стосувалася меркантильності дівчат, які, начебто, йдуть у шоу для популярності. Мовляв, цікаво скільки буде охочих, якщо головним героєм стане військовий, який втратив на фронті кінцівки.

Олександр Топольський, який обрав у фіналі модель Катерину Лозовицьку, так і не зміг побудувати з нею стосунки. За всю історію проєкту одружилася лише одна пара — ді-джей Нікіта Добринін та блогерка Даша Квіткова. Але згодом зіркова пара розлучилася, в них є спільний син.

«Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ «Холостяк». І відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки, — пояснюють творці проєкту «Холостяк». — Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці.

З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проєкту «Нескорені». Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли — ось наш кандидат на нового Холостяка".

Схожі новини