Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Друк фото на полотні - найкращий подарунок для родини

Існує безліч приводів підготувати і подарувати подарунок батькам, бабусям і дідусям, братам і сестрам або іншим близьким людям. На жаль, ми часто не знаємо, що подарувати нашим рідним. Ідеальним рішенням дилеми можуть стати фотографії на полотні.

Фото на полотні - унікальний подарунок для ваших близьких

Фото на полотні - це найкращий подарунок для вашої родини, тому що є особистим, унікальним і прекрасним подарунком на згадку для ваших близьких. На відміну від типових подарунків, таких як парфуми, міцний алкоголь або ароматичні свічки, друк на полотні фотографій не зноситься і не забудеться. Навпаки, такі картини можуть стати гарною прикрасою, яка викликає приємні спогади.

друк на полотні
друк на полотні

Кому я можу їх подарувати?

Підготувати фото на полотні в якості подарунка — чудова ідея для багатьох випадків. Це ідеальний подарунок на день народження або іменини, але не тільки:

  • Романтична композиція стане ідеальним подарунком на День святого Валентина.
  • Фотографію з заручин можна подарувати батькам на знак подяки в день їхнього весілля.
  • Картина на полотні з фото також може стати чудовим подарунком на річницю для будь-якої подружньої пари.
  • Портрет дітей і онуків може стати прекрасним подарунком на День бабусі, дідуся, День матері або День батька.
  • Немає жодних заперечень проти того, щоб дарувати такий подарунок також з таких нагод, як хрестини, причастя або вісімнадцятиріччя. В принципі, єдиним обмеженням є вибір правильного фото для цієї події.

Як виглядає фотографія, надрукована на полотні?

Фотокартина створюється з власної фотографії замовника, тому варто обирати фотографію хорошої якості для отримання гарного ефекту. Компанія Walldeco може працювати з кольоровими, чорно-білими або ретро-фотографіями. При замовленні картини на полотні клієнт обирає її розмір самостійно. Найчастіше також вирішується, чи повинні бічні краї бути надрукованими або білими. Фотографії можуть бути надруковані на бавовняному матеріалі з чітким плетінням, який нагадує традиційне полотно художника, або на матеріалі з водонепроникного поліестеру, який має ніжний блиск і надзвичайно стійкий до пошкоджень. Матеріал натягується в раму з дерева, що гарантує ідеальний зовнішній вигляд картини. Важливо, що картину не потрібно додатково оформляти в рамку, оскільки вона вже готова до підвішування на стіну. Картини по фотографії відмінної якості пропонує магазин Walldeco.

друк на полотні
друк на полотні

Скільки коштує картина на полотні?

Ціна картини на полотні по фотографії залежить від декількох факторів, серед яких

  • розмір полотна;
  • тип матеріалу, на якому буде надрукована фотографія;
  • використовувана техніка друку.

Можна надрукувати полотно з фотографії, починаючи від 140 грн, тому це подарунок для будь-якої кишені.

Схожі новини