Передплата 2024 «Добра кухня»

Залучення до краси із Романом Данилівом

У кожної епохи своя мода. Змінюється фасон, стиль, образ наповнюється новим змістом

Роман Данилів
Роман Данилів

Мода змінюється щодень і гнатись за нею — своєрідне безглуздя. Але постійно виглядати бездоганно, з відчуттям власного «я», уникаючи буденності, цілком можливо і в наших непростих соціально-економічних реаліях.

Культура носіння костюма є такою ж важливою, як і сама культура людини, — переконаний Роман Данилів, засновник авторської студії індивідуального пошиття елітного одягу для чоловіків преміумкласу та шоуруму вишуканого одягу та аксесуарів для чоловіків Rose Tailor. Ось чому треба знати канони, як правильно носити одяг, як його доглядати, як позбавлятись морально застарілих моделей, як одяг з бабусиної скрині припасувати до сьогоднішніх тенденцій. Майстерно відтворені речі минулого — це теж мистецтво.

Життя людини зіткане з багатьох протиріч. І часто вони поєднують у собі, на перший погляд, речі чи ідеї несумісні, протилежні. Але парадокс у тому, що їх сукупність здатна творити дива.

Стиль одягу визначає її характер, і якщо він у вас своєрідний, таким має бути і одяг. Мода є виявом внутрішньої культури людини. Сміливість рішень дизайнерів повинна коригуватися відчуттям міри, смаку, певними професійними стандартами. Ось тому у Rose Tailor намагаються гармонійно поєднати смак людини, доречність, індивідуальність.

Те, що вчора з’явилось у Мілані чи Відні, у Парижі чи Римі сьогодні продається у Львові. Амбітна мрія Романа Даниліва — одягнути співвітчизників у красивий, вишуканий костюм з елітних тканин найвідоміших англійських та італійських брендів.

На думку Романа Даниліва творча робота — це те відчуття, яке дає можливість наважитись на здійснення найзаповітніших мрій, пробуджує цікавість до експерименту, змушує кожного дня рухатись вперед, примножувати успіхи на славу людини та рідної України.

Схожі новини