Передплата 2024 «Добрий господар»

Буковинець виготовляє баггі для війська

Таке авто буде корисним на передовій

Володимир Садик із буковинського міста Сторожинця – майстер на всі руки. Раніше зварював буржуйки, ремонтував різноманітну техніку. А п’ять років тому створив автомобіль-всюдихід баггі, котрий слугував для розваг та екстремальної їзди.

Коли ж росія напала на нашу державу, чо­ловік переробив своє дитя для потреб війни. Онов­лений транспорт – зі спеціаль­ними колесами, перефарбова­ний у камуфляжний колір. Його фото донька Меліса виставила в Інстаграм. На саморобну ма­шину прийшло замовлення від військових. Тож пан Володи­мир разом із родиною вирішив передати її захисникам Украї­ни.

Таке авто буде корисним на передовій, адже легке (важить близько 600 кг), маневрове, з високою прохідністю, завдяки чому може швидко доставити зброю чи забрати пораненого. Також знадобиться для розвід­ки тощо.

Інша перевага в тому, що згадану машину легко ремон­тувати, бо сконструйована з базових деталей. Змонтована з металевих труб та автозап­частин радянських ВАЗів. Тож відновлення не становитиме проблем.

Умілець має намір виготови­ти ще кілька таких транспортних засобів. Складає їх безкоштов­но. Однак потрібні гроші на де­талі. Збирати кошти допомагає йому донька.

Читайте також: Українські птахи ворогам здаються... бомбами

Схожі новини