Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові з’явиться новий дитячий центр формату edutainment

Раніше тут проводили різноманітні виставки та ярмарки, а відтепер це справжній дитячий світ, де дітлахів вчать танцювати, грати у великий теніс і футбол, де вони мають можливість обрати корисне дозвілля до душі

В лютому у Львові на вул. Мельника, 18 відкривається новий спортивно-розважальний центр. LEOLAND - це унікальний проєкт, в якому створені умови для творчого і спортивного розвитку дітей за допомогою традиційних та інноваційних програм. Добре знайома львів'янам арка колишнього палацу «Україна» так само зустрічатиме гостей, але після реконструкції споруду розширили і переобладнали. Сьогодні центр LEOLAND узяв на себе соціальну місію підтримки талановитих спортсменів. Тут створено комфортні умови для занять великим тенісом протягом усього року. Крім цього на львів’ян і гостей міста очікує сучасний формат — edutainment. Це гібрид двох англійських слів: education (навчання) та entertainment (розвага). Тобто концепція центру - навчання через розваги. Автори проєкту прагнули створити у Львові місце сімейного тяжіння, яке максимально відповідало б актуальним запитам городян і духу часу.

Масштаби центру вражають: його загальна площа — 33 тисячі квадратних метрів. На бажаючих працювати тут очікують понад 200 робочих місць.

КІГУРУМІ ПАРК

У цьому парку дітлахи віком від 3 до 9 років перевтілюються в персонажів улюблених казок і мультфільмів. Переодягнувшись у зручну піжаму - кігурумі, яку можна принести із собою або придбати на місці, чада беруть участь у веселій забаві. Вони годинами блукають по м'якому лабіринту і стрибають на батуті, а також пробують власні сили в ніндзя-парку чи на скеледромі.

Невгамовну енергію дитини скеровано в цьому парку в потрібне русло. До того ж, уявивши себе казковим персонажем, дитина отримує можливість розвинути в собі акторські здібності.

ПАРК ПРОФЕСІЙ «КІДЛАНДІЯ»

«Кідландія» — перший у Львові і найбільший в Україні інтерактивний парк професій. Діти віком від 6 до 14 років потраплять до містечка, де є понад 30 ігрових станцій. Поліцейське відділення, лікарня, аптека, супермаркет, салон краси та багато іншого. Дитина здобуває не тільки яскраві емоції, але й корисний досвід, "працюючи" пожежником, продавцем, лікарем чи співробітником аеропорту. Простір «Кідландії» облаштовано таким чином, щоб відвідувачі почувалися максимально комфортно та безпечно. Парк професій допомагає дітям розкрити власні здібності, збагатитися новим знанням і заприятелювати з однолітками.

ТЕНІСНА ШКОЛА

Корти Тенісної школи в LEOLAND спроєктовано відповідно до вимог Міжнародної федерації тенісу і Федерації тенісу України. Покриття «хард» сертифіковане за всіма міжнародними стандартами. Ці тенісні корти — місце для тренувань і майбутніх призерів міжнародних чемпіонатів, і титулованих спортсменів. Початківці мають вибір: відвідувати ігрові тренування або займатись індивідуально з кваліфікованим тренером за спеціально розробленою програмою. Крім того, у LEOLAND проходитимуть аматорські турніри, де кожен охочий матиме змогу перевірити власні сили. Тенісна школа саме те місце, де діти зміцнюють здоров’я і знаходять мотивуючу дружню компанію.

ШКОЛА БАЛЬНИХ ТАНЦІВ

Школа бальних танців у LEOLAND — це проєкт, створений спільно з Всеукраїнською федерацією танцювального спорту під егідою її президента Андрія Поливки.

У школі бальних танців професійних спортсменів готують до національних і міжнародних змагань за трьома програмами: європейською — повільний вальс, танго, фокстрот, квікстеп, віденський вальс; латиноамериканською — ча-ча-ча, самба, румба, джайв, пасадобль і сучасною — хіп-хоп, диско, брейкінг, контемп, jazz-funk, house dance.

Однак хореографи школи бальних танців LEOLAND працюють не лише з професійними спортсменами, але й з дітьми та дорослими різного рівня підготовки. Заняття проводять у сучасних комфортабельних залах.

ФУТБОЛЬНИЙ ЦЕНТР «ФУТБІК»

Україна запозичує спортивно-виховний досвід Королівства Нідерланди. Йдеться про голландський центр раннього розвитку «Футбік», який відкрився у LEOLAND. Це перший у Східній Європі футбольний клуб для дітей, що ставить на меті за допомогою унікального методу сформувати міцне підґрунтя для здоров'я і зростання вихованців. Метод складається з освітньої частини, міні-занять з англійської мови, футбольного тренування та домашнього завдання. Майбутніх чемпіонів готуватимуть змалку. Аудиторія "Футбіка" – малюки від 2 до 5 років. Групи формують немов справжні футбольні команди: набирають 15 гравців із двома тренерами.

Просторі та світлі футбольні зали є безпечними, а приміщення обладнане всім необхідним. Батьки зможуть спостерігати за тренуванням маленьких футболістів у кімнаті очікування, де встановлено спеціальні монітори. Ось так юні спортсмени із самого раннього дитинства опановуватимуть секрети однієї з найславетніших і найавторитетніших європейських футбольних шкіл.

Отже, у спортивно-розважальному центрі LEOLAND діти тренуватимуться, бавитимуться і навчатимуться під наглядом кваліфікованих спеціалістів і справжніх професіоналів, які до того ж вміють знайти спільну мову з цією веселою, жвавою, невгамовною і дуже цікавою аудиторією.

Автори LEOLAND мають амбітний задум: подарувати місту те, чого ще ніколи не було у львів'ян. Тому слідкуйте за новинами центру в соцмережах:

https://www.instagram.com/leoland.ua/

https://www.facebook.com/Leoland.ua

Схожі новини