Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сучасні ігри в Україні для компанії друзів

Що може бути краще вечірніх посиденьок в колі друзів? Приємний вечір може скрасити цікава гра.

Причому, сучасні можливості дозволяють розважатися на абсолютно новому рівні. Ігри дозволяють не тільки отримати приємні емоції від спілкування з друзями, але іноді і отримати невелику фінансову прибуток, адже щоб зробити гру максимально азартної, досить поставити на кін невелику суму.

Карточні ігри

Найбільш популярна гра для компанії друзів — покер. Але тільки сучасні українці вивели її на якісно новий рівень. Тепер ніхто не ходить до друзів з набором для покеру, колодою карт і фішками. В цьому немає необхідності. Досить мати смартфон в кишені, зареєструватися в покер-румі, наприклад, GGпокерок, і мати стабільний вихід в інтернет. Далі алгоритм дій виглядає наступним чином:

  1. Всі учасники підключаються до Wi-Fi.
  2. Бажано подбати про заряд акумуляторної батареї.
  3. Завантажити всім один і той же клієнт на телефони.
  4. Зареєструватися.
  5. Поповнити рахунки (якщо гра мається на увазі на реальні гроші).
  6. Створити приватну стіл зі своїми лімітами і налаштуваннями.
  7. Підключитися всім гравцям.
  8. Почати розважатися.

Це максимально зручно і вирішує одночасно масу проблем. Завжди можна відійти від столу по нужді і не ховати з собою карти. Немає необхідності купувати цей покерний набір або ж відвідувати разом казино, які з недавніх пір були легалізовані в Україні і т.д. Плюси очевидні.

Важливо! Для більш тісного спілкування, можна зібратися разом у кого-то в гостях або відправитися всім разом в найближчий бар або кафе з доступним Wi-Fi.

Настільні ігри

Крім покеру, друге місце за популярністю серед української молоді займають настільні ігри. Найпопулярнішою досі є «Монополія». На другому місці «Мафія». Це дві популярні і культові гри, які теж видозмінилися в сучасних умовах цифрового століття.

За принципом гри в онлайн покер, компанії друзів в Україні також збираються разом або ж сидять кожен у себе вдома і зустрічаються за одним віртуальним столом, щоб пограти в улюблені ігри. Це відмінний варіант розваги всією компанією, особливо, якщо друзі знаходяться далеко один від одного, хворіють, або з яких-небудь інших причин не мають можливості зібратися разом.

Є й інші ігри за інтересами, в які теж можна грати компанією друзів. Це можуть бути сучасні стратегії, гонки або будь-які інші розваги до смаку. Тенденція така, що завдяки інтернету і смартфонам, класичне розуміння настільних і карткових ігор, практично повністю зникло. Хороша така залежність від гаджетів чи ні — вирішувати кожному в індивідуальному порядку. Головне, щоб розвага приносило радість всім учасникам.

Джерело: Poker-Experts

Автор: Данил Безруков

Схожі новини