Передплата 2024 «Добра кухня»

Перукарка зняла з клієнтки «скальп»!

Справжньою трагедією закінчилося фарбування волосся для 18-річної Анастасії Котик із Сарн, що на Рівненщині

Вона опублікувала шокуючі фото — результат, здавалося б, звичайної процедури, яка перетворила її гарну шевелюру на лисину. Заліковувати рани була змушена у лікарні, де почула: волосся втратила назавжди!

Сьогодні все популярнішими стають послуги «на дому». Хтось стриже, хтось робить гелеві нігті чи клеїть вії. Настя захотіла гарне мелірування. Обрала майстра, якого рекомендували знайомі. Що перукар бере клієнтів не у салоні, а вдома, дівчину не збентежило. Взяла гроші, гарний настрій — й пішла наводити красу.

— Мені почали наносити фарбу. Через деякий я відчула, що мені сильно пече, — згадує дівчина. — Я відразу сказала про це майстру. Але вона ще дофарбовувала. Сказала мені, що це нормально при меліруванні, хвилюватися не слід. Але пекти стало сильніше, почала боліти голова. Тоді я попросила перервати процедуру, й перукарка почала змивати фарбу.

Настя згадує: під час миття волосся майстер обмовилася, що і їй пальці печуть. А сама дівчина, глянувши на раковину, помітила, що випало багато волосся. Розліталося воно й під час сушки. Словом, мелірування не вдалося, й це трохи зіпсувало клієнтці настрій.

Наступного ранку Анастасія Котик отримала справжній стрес, коли прокинулася зранку й побачила на подушці клапті волосся разом зі шкірою! Зізнатися, що була в горе-перукарки, батькам наважилася не відразу. За кілька днів лисину вже було важко приховати, й мама настояла, аби дочка звернулася до сімейного лікаря. Побачивши страшну рану, медик відразу дав направив до дерматолога, той — до хірурга, звідти дівчина вже бігла до травматолога, а той виписав направлення в опікове (!) відділення Рівненської обласної лікарні. Виявляється, під час фарбування волосся дівчина отримала серйозний хімічний опік.

Лікарі порадилися пацієнтці звернутися до правоохоронців. Однак скаржитися на дії перукарки та наважилася не відразу.

— Ми спочатку хотіли по-людськи, — каже мама Насті. — Розповіли майстру, що сталося, запитали, яку має професійну освіту. Тоді вона нам зізналася, що вона — самоучка. Пообіцяла усі витрати відшкодувати.

Та свого слова жінка не дотрималася, тому родина звернулася у поліцію. Там пообіцяли з’ясувати усі обставини. Тим часом Настя почула від медиків, що відновити волосся на «випаленій» ділянці не вдасться…

Читайте також: По її ніжках пройшли 60 вагонів…

Схожі новини