Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ірина Білик — знову завидна наречена, а Позитив знайшов іншу?

Ще дві пари українського шоу-бізнесу розлучилися

Чи то карантин так діє на зірок шоу-бізнесу, чи є на це інші причини, але частіше стала з’являтися інформація про розлучення українських знаменитостей. Шоком для всіх стало розлучення улюбленця українського шоу-бізнесу Дзідзя з дружиною Ярославою. Аж раптом з’явилися новини про крапку у черговій родинній лав-сторі, української співачки Ірини Білик, і розлучення учасника гурту «Время и Стекло» Позитива.

Українська співачка Іри­на Білик розлучається зі своїм чоловіком — росій­ським режисером Асланом Ах­мадовим, з яким вони жили на дві країни. «Ми з Асланом розлучаємося. Ініці­атором була я. А що ще роби­ти — Аслан не приїжджав до нас з Табрізом уже рік. Хоча я його і він мене любить. „Вона зірочка моя, вона самотня“ — якось так», — сказала Білик.

Попри розлучення, співачка, як і раніше, вважає Аслана сво­їм найкращим чоловіком. «Він найкращий з усіх чоловіків, які у мене були. Я зрозуміла, що це тато моєї другої дитини. В Укра­їні ні від кого більше я не хочу дитину. Тому я сказала йому по телефону, що хочу подарунок від нього — дитину. Минув мі­сяць, і він сказав, що готовий. І запропонував мені стати його дружиною», — сказала артистка.

Нагадаємо, Ірина Білик і Ас­лан Ахмадов деякий час прихо­вували стосунки і заявили про них публічно 2015 року, коли у них народився син Табріз. Дити­ну для пари народила сурогат­на мати.

Про розлучення заявив і український артист Олексій За­вгородній, більш відомий як По­зитив. Він поставив крапку на шлюбі зі своєю дружиною Ан­ною Андрійчук.

Пара була разом 15 років, вісім з яких вони перебували в офіційному шлюбі. У мережі не­одноразово з’являлася інфор­мація про те, що причиною його розставання стала партнер­ка по «Танцях із зірками» Юлія Сахневич. «Я про це не хочу за­раз говорити, тому що це сер­йозна тема. Нам треба погово­рити з усіма і з самими собою, по-перше, для того, щоб цю ексклюзивну новину можна було правильно озвучити», — сказав Позитив.

До речі, дружина Позити­ва Анна Андрійчук є найкращою подругою співачки Насті Камен­ських. Дівчата багато часу про­водять разом, а також разом знімають реаліті в Мексиці «Ді­вчатка рулять».

Ексдружина Позитива про­коментувала важке для неї розлучення. Вона зізналася, що розрив був дуже болючим, і натякнула, що відбувся він уже давно, просто вона довго мов­чала. За словами Анни, їй було непросто прийняти, що вони більше не чоловік та дружина і що етап їхнього життя, який три­вав 15 років, тепер завершено.

«З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Ті, хто ми сьогодні, це — відбиток взаємного кохання і підтримки. Коли усвідомлюєш, що все при­йшло до логічного завершення, у тебе в душі з’являються певна порожнеча і розчарування. Спо­чатку ти довго готуєшся, можли­во, навіть відтягуєш цей момент. Голова все розуміє, а серце — ні. Комусь потрібна лише годи­на, щоб все відпустити і забути, а комусь — і року замало. Але по­тім ти раз і назавжди приймаєш рішення. Ми більше не чоловік і дружина», — сказала Анна Ан­дрійчук.

Схожі новини