Передплата 2024 «Добрий господар»

Полякова з Дорофєєвою на Мальдівах, Дядя Жора – у Домінікані

Де проводять локдаун українські зірки шоу-бізнесу

Поки всі українці пересиджували локдаун у себе вдома та святкували Різдвяні свята, зірки вирішили не мерзнути в Україні, а поніжитися на океанських узбережжях. У соцмережах Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Оля Полякова та багато інших мало не щодня виставляють нові фото з Мальдівських островів та інших курортів світу.

Майже цілий місяць Дорофєєва провела зі своїм чоловіком Воло­димиром Дантесом на Балі. Компанію їм склали рестора­тори Міша і Даша Кацуріни. Ар­тисти відновлювали сили в се­лищі Чангу, що на південному узбережжі Балі. Ціна на схо­жі вілли в Чангу, де відпочива­ли Дорофєєва з друзями, коли­вається у межах 1500 доларів на добу або 11 тисяч 500 дола­рів на тиждень (приблизно 320 тис. гривень).

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Перший місяць нового року на Мальдівах вирішили провес­ти Оля Полякова з дочками, На­стя Каменських із чоловіком Потапом, а також колишня дру­жина Потапа Ірина Горова з ді­тьми. Окрім них, на Мальдівах ніжаться Санта Дімопулос з ро­диною, співак Монатік з дружи­ною та синами…

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Попри те, що добирати­ся з Києва літаком на Мальді­ви не менше ніж 15 годин, ба­гато зірок вирішили вирушити саме туди. Більшість представ­ників шоу-бізу відпочивають на окремих островах, що вже ко­штує чималих грошей. Напри­клад, Санта Дімопулос для від­починку обрала курорт Сонева Фуші, розташований на приват­ному острові атолу Баа, у біо­сферному заповіднику. Вілла зі сніданком і басейном у такому комплексі за сім днів витягає з гаманця крутого відпочивальни­ка 1,2 мільйона гривень.

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Ведуча програми «Світське життя» Катерина Осадча та її обранець, телезірка Юрій Гор­бунов, днями відпочивали у спекотному Дубаї. На Букінгу можна знайти п’ятизіркові еліт­ні готелі з програмою «все вклю­чено» на 6 ночей від 74 тисяч до­ларів (майже 2 млн гривень), а чотиризіркові коштують менше — від 31 тисячі доларів (880 ти­сяч гривень).

Український комік Дядя Жора вирушив разом із сім’єю на від­починок у Домініканську Респу­бліку, в найсхіднішу провінцію Пунта-Кана. Дядя Жора зазна­чив у Інстаграмі район Бава­ро, люксові п’ятизіркові готелі на першій лінії від моря в якому стартують від 11 тисяч гривень за добу. Гуморист перебуває там уже два тижні. Проживан­ня із сім’єю за цей час йому обі­йшлося щонайменше у 150 ти­сяч гривень.

Схожі новини