Передплата 2024 «Добре здоров’я»

І ваш одяг м’яко розгладжено

Відпарювач для одягу Steam Iron від компанії MPM може навіть чистити «катишки», а м’яка дія пари продовжує термін служби вбрання

Будь-яка господиня не може уявити свого життя без такого надійного помічника, як праска. Усі хочуть виглядати акуратними і доглянутими, а без добре випрасуваного одягу цього досягнути майже нереально. Бабусі користувалися великими чавунними прасками, які розігрівалися на відкритому вогні. Але вони важили близько 2−3 кілограмів… На зміну їм у наше життя прийшли електричні праски: професійні і «розумні», як ґаджети. Відпарювач для одягу Steam Iron від польської компанії MPM — це зручне рішення, щоб освіжити одяг та усунути складки, знищити бактерії, запахи. Steam Iron ідеально підходить для випрасуваних речей, які пом’ялися в шафі чи після першого одягання.

Щоб більше дізнатися про переваги відпарюва­ча для одягу Steam Iron, журналіст «ВЗ» звернулася по коментар до представника фірми MPM, експерта з побутової техніки Віталія Поливкана. Насамперед мене, як жінку, цікавить: чи можна брати Steam Iron в дорогу, які додаткові функ­ції, крім прасування, має новинка.

«Steam Iron працює з будь-яким одягом, будь-якими тка­нинами (на відміну від звичайних прасок), — зазначає Віталій. — Під­жаки, пальта, сорочки, делікат­ні тканини. Не буде неприємно­го „ефекту пригоряння“. Паровий удар ніжно розм’якшує тканину, таким чином випрасуваний одяг значно довше зберігає краси­вий, тобто „товарний вигляд“. Ще одна вагома перевага — насадки для зчісування „катишок“ з одягу. Ця спеціальна щіточка теж пра­цює „у компанії“ з парою, на від­мінно забирає кошлатість».

Відпарювач Steam Iron зруч­ний у користуванні, компактний, тож його можна брати з собою в дорогу. Портативний відпарювач для одягу підійде для виправлен­ня в дорозі навіть дрібних недолі­ків на одязі.

Відпарювач має спеціальний бачок для води ємністю 250 мл, що дозволяє ідеально випрасу­вати 5−6 предметів одягу. Також працює до 20 хвилин при повно­му бачку. Віталій Поливкан радить заливати в бачок дистильовану воду (накип з осадом може по­шкодити деталі праски). Але якщо під руками такої води немає, піді­йде охолоджена переварена.

Ключові технічні характерис­тики — сім парових сопел для швидкого і м’якого розгладжу­вання тканин, вставка з нержаві­ючої сталі, захист від перегріву.

«Відпарювач Steam Iron набув неабиякої популярності серед господинь», — наголошує Віталій.

Варшавська компанія MPM, яка виготовляє високоякісну по­бутову техніку, вийшла на укра­їнський ринок у 2008 році. Сама компанія стартувала у 1989 році, і її головна діяльність — продаж дрібної побутової техніки. У пер­ші роки асортимент обмежувався випуском (у співпраці з англій­ською фірмою Strixm) електрич­ного безпровідного чайника Samba та інших моделей чайни­ків. Сьогодні в асортименті фірми MPM доступні близько 250 моде­лей побутової техніки для кухні та інших житлових приміщень. Гасло — «Якість є нашим головним пріо­ритетом».

Головною бізнес-ідеєю фірми є постачання клієнтам продукції високої якості з оригінальним цікавим дизайном за доступною ціною. Клієнти MPM — люди, які під час купівлі побутової техніки керуються здоровим глуздом і не бажають переплачувати, при цьому не знижуючи рівень і ха­рактеристики продуктів.

Продукція MPM продається в усіх країнах Центральної Євро­пи, а в Україні — у більшості ма­газинів і супермаркетів з побу­товою технікою. Підтримується сервісними центрами 12-місяч­ним гарантійним обслуговуван­ням.

Фото з архіву компанії MPM