Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ваша їжа приготовлена у 3D-підігріві

Повільноварка WOLNOWAR Slow Cooker компанії MPM оптимізує процес приготування багатьох страв, на відмінно справляється навіть з примхливими крупами, які в іншому посуді пригоряють

Смак страв залежить не лише від кулінарної майстерності господині, а й від посуду, де їх готують. Українські господині відкрили для себе «розумний ґаджет» для кухні — повільноварку WOLNOWAR Slow Cooker від польської компанії MPM. Це каструля, яка за зовнішніми показниками схожа на мультиварку. Проте принцип роботи цілком відрізняється. Slow Cooker готує їжу повільно (від 30 хвилин до 18 годин), страва зберігає усі корисні властивості і аромат, є дієтичною та вишуканою на смак. Принцип роботи повільноварки подібний до приготування їжі в печі — за рахунок керамічної чаші, яка нагрівається з усіх боків. Ще одна особливість повільноварки, що відрізняє її від іншого посуду, — приготування страв на низьких температурах ефективно зберігає корисні властивості продуктів.

Фото з архіву компанії MPM
Фото з архіву компанії MPM

Щоб більше дізнатися про повіль­новарку польського виробника, жур­наліст «ВЗ» звернулася по комен­тар до представника фірми MPM, експерта з побутової техніки Віта­лія Поливкана. «Повільноварка — це електричне професійне обладнання, для приготування гуляшів, м’яса, супів, десертів, — наголошує він. — Пристрій може приготувати смач­не рагу, джем чи варення, тобто на­самперед страви, які за рецептурою вимагають повільного тушкування, томління. Також за допомогою по­вільноварки доволі зручно готувати великі шматки м’яса, які мають жил­ки. Ще один приємний бонус, який оцінюють господині, тобто наші по­купці, — страва зберігає аромат. Не секрет, що більший час приготуван­ня їжі дозволяє ефективніше розви­ватися і змішуватися з ароматами різних продуктів, утворюючи гармо­нійну композицію. Повільна робота апарата дозволяє якісно працювати навіть з найбільш примхливими про­дуктами, які зазвичай пригоряють, — крупами, зокрема кукурудзяною».

Перевагою продукту є його про­стий дизайн, зручне користуван­ня, безпека… Також варто відзначи­ти 3D-підігрів повільноварки, з усіх боків ємності. Корпус повільновар­ки виготовлений з нержавіючої ста­лі, ємність розрахована на 6,5 літра. Кухонний «ґаджет» має цифровий дисплей, таймер, функцію відкла­деного старту (кнопка Delay Time) — від 30 хвилин до 18 годин, кож­ні 30 хвилин. Остання опція зруч­на для тих господинь, які практику­ють покласти продукти у пристрій, а процес приготування запрограму­вати на певний час, наприклад, на певну годину, коли чекають гостей. Коли режим приготування фінішу­вав, прилад автоматично перехо­дить у режим підтримки темпера­тури, де можна залишати страву на понад дві години.

Чаша повільноварки може вико­ристовуватись для запікання в ду­ховці, також чашу та кришку мож­на мити в посудомийній машині. Уточнюю у Віталія Поливкана, чи повільноварка безпечна у корис­туванні, особливо, коли в сім’ї є ма­ленькі діти. «Цілком безпечна, — від­повів він. — Має термостійкі ручки, гумові нековзкі ніжки».

Варшавська компанія MPM, яка виготовляє високоякісну побутову техніку, вийшла на український ри­нок у 2008 році. Сама компанія стар­тувала у 1989 році, і її головна ді­яльність — продаж дрібної побутової техніки. У перші роки асортимент обмежувався випуском (при співп­раці з англійською фірмою Strixm) електричного бездротового чайни­ка Samba і інших моделей чайників. Сьогодні в асортименті фірми MPM доступні близько 250 моделей побу­тової техніки для кухні та інших жит­лових приміщень. Гасло — «Якість є нашим головним пріоритетом».

Головною бізнес-ідеєю фірми є постачання клієнтам продукції ви­сокої якості з оригінальним цікавим дизайном за доступною ціною. Клі­єнти MPM — люди, які при купівлі по­бутової техніки керуються здоровим глуздом і не бажають переплачува­ти, при цьому не знижуючи рівень і характеристики продуктів.

Продукція MPM продається в усіх країнах Центральної Європи, а в Україні — в більшості магазинів і су­пермаркетів з побутовою технікою. Та підтримується сервісними цен­трами 12-місячним гарантійним об­слуговуванням.