Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Розумний ґаджет» для приготування соку

Соковідтискач Slow Juіcer компанії МРМ працює за технологією пресування, напій зберігає усі корисні властивості фруктів і не «ділиться» у склянці на воду та м’якоть

Свого часу всесвітньо відомий грецький лікар Гіппократ відкрив формулу здоров’я — «Ми є те, що їмо». Тут, звичайно, можна додати — і що п’ємо. У щоденному раціоні має бути не лише негазована вода, корисні чаї, а й свіжоприготовлені соки (фреші). Тема фрешів і різноманітних смузі у фітнес-форматі особливо актуальна навесні. Чимало жінок і чоловіків «поринають» у марафон схуднення. Щоб процес приготування свіжовичавлених соків був, як кажуть, у задоволення, варто придбати «розумний ґаджет» — соковідтискач Slow Juіcer MSO-16. Slow Juіcer виготовляє відома варшавська фірма MPM, яка зарекомендувала себе на українському ринку товарами високої якості, що економлять час, легкі в користуванні, їх легко мити та експлуатувати.

Фото з архіву компанії MPM
Фото з архіву компанії MPM

Щоб більше дізнатися про со­ковідтискач Slow Juіcer (автор цих рядків уже чимало років дотриму­ється здорового способу життя, дбає про корисне харчування. Авт.), я звернула­ся по коментар до представника фірми MPM, експерта з побутової техніки Ві­талія Поливкана. Насамперед мене як жінку цікавить: чи легко користуватися «ґа­джетом» для соку, як працює новинка.

«Соковідтискач Slow Juіcer нестандарт­ний, працює за принципом пресування, — каже пан Віталій. — Шнек повністю ви­тискає сік з фруктів, ягід чи овочів. Що ці­кавого — Slow Juіcer може відтискати сік навіть з трави (наприклад, шпинат чи мі­крозелень). Якщо його порівнювати із со­ковитискачами, які працюють за принци­пом відцентрової сили, то працює тихо. Принцип роботи — на низьких обертах (60 об. за хвилину). Відтак не втрачаються ві­таміни фрешу, напій не нагрівається і не окис­люється».

Особливість ще у тому, що готовий фреш не поділяється у склянці на воду зверху і м’якоть знизу. Сік однорідний, не осідає. У комплекті — два сита: дрібне — для ягід (можна робити, зо­крема, томатний сік), друге сито — для фруктів.

Slow Juіcer практичний у користуванні. Заливаєш воду в контейнер — і за лічені се­кунди соковідтискач помитий. Не потрібно розбирати техніку на деталі, мити, витира­ти, сушити…

Уточнюю, чи безпечний соковідтискач Slow Juіcer у користуванні. «Техніка пра­цює за системою блокування роботи, — пояснив пан Віталій. — Якщо, наприклад, неправильно закрили кришку і натиснули кнопку „Пуск“, вона не спрацює».

Варшавська компанія MPM, яка виго­товляє високоякісну побутову техніку, ви­йшла на український ринок у 2008 році. Сама компанія стартувала у 1989 році, і її головна діяльність — продаж кухонної по­бутової техніки. У перші роки асортимент обмежувався випуском (при співпраці з англійською фірмою Strixm) електричного бездротового чайника Samba і інших мо­делей чайників. Сьогодні в асортименті фірми MPM доступні близько 250 моделей побутової техніки для кухні та інших жит­лових приміщень. Гасло — «Якість є нашим головним пріоритетом».

Головною бізнес-ідеєю фірми є постачання клієнтам продукції високої якості з оригінальним ці­кавим дизайном за доступною ці­ною. Клієнти MPM — люди, які при купівлі побутової техніки керують­ся здоровим глуздом і не бажа­ють переплачувати, при цьому не знижуючи рівень і характеристики продуктів.

Продукція MPM продається в усіх країнах Центральної Європи. А в Укра­їні — в більшості магазинів і супермаркетів з побутовою технікою. Та підтримується сервісними центрами з 12-місячним га­рантійним обслуговуванням.

Схожі новини