Передплата 2024 ВЗ

Два концерти поспіль – на білому коні

Ірина Федишин влаштувала глядачам театралізоване та лазерне шоу

Концерт Ірини Федишин у Львові перетворився на феєричне театралізоване шоу. У залі був аншлаг. Співачці вдалося заповнити його на 100%, і своїх прихильників артистична білявка не розчарувала. Ірина відспівала “наживо” два концерти поспіль.

Співачка потішила прихильників світловим, лазерним відеошоу, а також колоритними костюмами. Практично кожна пісня супровод­жувалася своєрідною театралізованою постановкою. На сцену виїжджав віз, вибігала плямиста корова, випурхували різнокольорові “метелики” у прикрашених ліхтариками костюмах... Ірина співала на розмальованій печі, серед імітованих хмар, в оточенні напівоголених чоловіків, готових все покласти до її ніг... Та найбільше усім припало до душі виконання пісні “Чом ти не прийшов?”. Співачка виїхала на сцену в образі нареченої на білому коні. Парубок в українському строї ледь стримував скакуна, який, попри зав’язані очі, злякався великого натовпу, гучної музики та яскравого світла. Кінь так розхвилювався, що залишив на сцені після себе “купу”... Під час зворушливої сцени до Ірини вийшов чоловік та продюсер Віталій Човник. Федишин зазначила, що він не співак, але дуже любить співати. Подружжя разом виконало пісню “Адажіо”.

Під час концерту пролунало чимало народних пісень. Під час кожної з них глядачі могли спостерігати сценки з народного життя у виконанні шоу-балету “Атлантик”. Ірина Федишин разом із танцюристами потішили глядачів численними колоритними нарядами. Сама співачка багато разів змінювала сукні — як коротесенькі, так і вишукані вечірні вбрання. Вони дали змогу продемонструвати, що зірка, хоч і встигла стати мамою, у чудовій формі. Хлопці та дівчата з підтанцьовки найчастіше виходили на сцену у вишуканих на­ціональних строях.

Розважати публіку співачці допомагали співак та автор текстів Микола Янченко і переможець “Голосу країни” Іван Ганзера. Під час концерту Ірина презентувала новий кліп “Малесенькі долоньки”, в якому знявся її син. Під час виконання цієї пісні на сцену вибігли діти та намалювали картину, яку відразу ж повісили над сценою. Глядачі також стали першими слухачами нової запальної пісні “Калина”.

Прихильники співачки прийшли на концерт цілими родинами. У залі було багато малят, які дарували Ірині квіти. Зважаю­чи на це, вона заспівала для них пісню “Родина”. Не забула співачка й своїх маму з татом, яким присвятила пісню “Батьки мої”. Також подякувала Богу за все, що у неї є, піснею “Марія”, виконання якої змусило багатьох глядачів просльозитися.

Фото Андрія КУБ’ЯКА