Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Коли хочеться їсти – пийте!

Зірки поділилися секретами стрункості

Незабаром зима передасть свої права сонячній весні, тож широкі светри повернуться у шафи — на зміну їм прийдуть міні-спідниці та сукні.

Після українського рамадану ця перспектива не дуже тішить, адже тривалі застілля, безмірне ласування поживними стравами далися взнаки. Як терміново покращити фігуру?

Кореспондент “ВЗ” розпитувала про це відомих жінок, які довели, що бути стрункою можна у будь-якому віці та за будь-яких обставин.

Ксенія Ляпіна,народний депутат України

Жінка-політик вразила оточення тим, що за короткий час “скинула” понад 10 кг. Кореспонденту “ВЗ” пані Ксенія зізналася, що в цьому їй допомогла повна відмова від цукру, солі та борошняних виробів. Депутат надає перевагу білковій дієті. Каже, дотримуючись її, можна споживати їжу в будь-якій кількості — головне, уникати природних жирів. Але це меню протипоказане при деяких захворюваннях — наприклад, таким чином не варто харчуватися людям, які мають проблеми з нирками. Перед тим, як “сісти” на білкову дієту, слід проконсультуватися з лікарем.

Пані Ксенія також зазначає: щоб мати гарну фігуру, необхідно постійно рухатися. Вона не має часу на відвідування спортзалу, але вдома у неї — тренажер для ходьби. Намагається займатися на ньому щоранку.

“Час від часу проходжу курси косметичних масажів, — розповідає. — Вони чудову впливають на тіло, але є один “мінус” — ця процедура сприяє підвищенню тиску. Оскільки у мене намічається гіпертонічна хвороба — інтенсивний масаж дозволити собі не можу”.

Тіна Кароль,співачка

Незважаючи на чарівну фігуру, Тіна має схильність до повноти, але робить все, аби підтримувати себе в хорошій формі. Каже, деколи це дається нелегко, проте жінка не здається. Згадує, що під час вагітності не могла відвідувати спортзал, тому замінила тренажери регулярними заняттями аквааеробікою, плаванням, тривалими прогулянками. Суворо дотримувалася канонів правильного харчування.

Після пологів у цьому режимі нічого не змінилося: щоправда, займатися Тіна почала інтенсивніше, до тренувань додалися танцювальні навантаження.

Народивши сина, співачка швидко скинула зайву вагу. Повернула форму завдяки відмові від жирних, смажених, борошняних та солодких продуктів. Налягала на дари моря, овочі та фрукти. Своїми улюбленими тортами та м’ясом жінка ласує лише на свята. Замість солодких вод радить усім пити якомога більше чаю — зеленого та чорного. Вважає також, що запорука успіху — правильний раціон харчування.

Улюблена дієта зірки — кавунова. Вона добре очищує організм та сприяє швидкій втраті ваги. Коли настає сезон ягід-гігантів — співачка обов’язково “підсідає” на неї. Щоправда, дотримуватися такого раціону можна не більше двох днів поспіль. Їсти потрібно лише кавуни й іноді — трохи чорного хліба. Споживати велику ягоду слід 5-6 разів на день.

Ані Лорак,співачка

Зірка української естради завжди була еталоном стрункості та “підтягнутості”, однак після народження доньки Софійки тривалий час не могла повернути колишню форму. “Мені складно було звикнути до нової фігури, а особливо — до зміни розміру одягу”, — згадує співачка. Але жінка не опускала рук, а сіла на сувору дієту. Категорично відмовилася від хліба, солодкої та жирної їжі, газованих напоїв. Навіть повернувши колишню стрункість, ніколи не їсть після 19-ї вечора. “Є дуже ефективне правило: коли хочеться їсти — пийте”, — радить Ані. Вона ніколи не переїдає й надає перевагу легким та корисним продуктам: салатам у поєднанні з рибою, овочам та фруктам.

Щоранку Лорак виконує комплекс вправ для рук та преса. Каже, це нескладно, головне — не пропускати жодного дня. Як мінімум двічі на тиждень відвідує спортзал, де займається з тренером за спеціальною програмою.

Оксана Білозір,

народна артистка України

Всі підмічають, що пані Оксана — в чудовій формі, помітно схудла, стала стрункою. Попри це, вона зізнається, що дуже любить готувати та смачно поїсти. Їй до смаку різні супи — гречані, помідорові, з галушками. Тішить себе й домашніми голубцями та варениками. А її “коронна” страва — калорійні деруни. Зберігати фігуру витонченою Оксані Білозір допомагає “фірмова” дієта — 17 годин повної відмови від їжі. Тож після смачних застіль жінка влаштовує собі такі розвантаження й стверджує, що вони — ефективні.

Окрім тимчасових голодувань у пригоді стає захоплення слаломом. Каже, разом із чоловіком об’їздили всі гірськолижні курорти, й зупинятися на досягнутому не збираються.

Схожі новини