Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Коханий зробив так, що всі пасажири маршрутки дарували мені квіти!»

Пара, що перемогла у Всеукраїнському конкурсі до Дня св. Валентина, поділилася секретами щастя

Анну Плентьову та Олександра Сєдельникова з Сімферополя чекає незабутній романтичний “Вікенд для закоханих” у Львові. Вони стали переможцями конкурсу, який проводила Львівська міська рада. Аня і Олександр написали про свої почуття у прозі та віршах...

Незважаючи на те, що вісім років мешкають разом, не припиняють дивувати одне одного та наново закохуватися у свою “половинку”.

Закохані КАЖУТЬ, що знайомі усе життя. Вперше зустрілися, коли дівчинці минуло п’ять років, а хлопчикові — дев’ять. Їхні сім’ї одночасно переїхали до нового будинку та оселилися на одному сходовому майданчику. Дорослі заприятелювали, подружилися й діти. Анюсі на все життя запам’яталися вечори, коли вони з Сашком власноруч майстрували іграшкові фігурки: згадує, що її улюбленцем став страус з пінопласту. Але дитяча ідилія тривала недовго: різниця у віці далася взнаки, у кожного з’явилися нові друзі-ровесники. Коли Аня закінчила 9-й клас, родина переїхала в бабусин будинок, в іншому кінці міста, тож сусіди більше не бачилися.

Але долю не обдуриш... Минуло шість років, і подруга познайомила Аню з привабливим хлопцем. Це був Сашко — її друг дитинства. Знову почали спілкуватися, разом гуляти, проводити час в одній компанії. Той незабутній Новий рік мали зустріти друзями, але обставини склалися так, що цю казкову ніч провели вдвох. І ось уже вісім років вони святкують цю пам’ятну дату як день народження їхнього кохання.

Зараз Ані 29 років, Саші — 33. Мають спільний бізнес — кіоски з пресою та супутніми товарами. Продавців молоді люди не наймають: самі працюють й самі собі боси.

Вважають, що запорука їхніх стосунків — безперервне спілкування. “Ми розмовляємо завжди, всюди та про все!” — каже Анна. Досі присвячують одне одному вірші та влаштовують сюрпризи. Особливий хист до цього має Сашко. Каже, просто так дарувати подарунки не вміє. Наприклад, нещодавно спрезентував коханій телефон. Але не вручив його “просто в руки”: запросив дівчину до кімнати з притіненим світлом, де до десятьох повітряних кульок був підвішений подарунок. Хлопець також полюбляє влаштовувати квести: Аня повинна знаходити записку за запискою, аж поки не дізнається, де захований її скарб.

На сім років спільного життя Олександр підніс коханій скрапбуківський альбом, де зібрані записочки, листівочки, що з’являлися під час їхнього роману. А на день народження влаштував сюрприз просто в маршрутці. Аня, як завжди, їхала на роботу, аж раптом побачила, як дівчина вішає плакат: “З днем народження, Тюпочка (саме так Сашко називає “половинку”)! Потім до неї почали підходити молоді люди: кожен підносив троянду разом із конвертиком, що містив записочку. А коли іменинниця попрямувала до виходу, водій вручив їй цілий букет квітів.

В їхній сім’ї немає традиційного розподілу домашніх обов’язків: готує їсти та прибирає той, хто має більше часу.

Сашко та Аня слідують пораді літньої пари, що прожила разом 60 років: “Не можна розлучатися довше, ніж на добу!”. Незважаючи на таке тісне спілкування, ніколи не набридають одне одному. Сашко з дитинства кохався у книжках, тож “підсадив” на них Анюту. Пара надає перевагу класиці та психології: обговорюють прочитане... Разом відвідують майстер-класи з танців та прикладного мистецтва. Виготовляють саморобні листівки, ляльки-мотанки, варять мило. У їхньому житті завжди присутнє щось нове, й це рятує від щоденної рутини.

“На цьому історія нашого кохання не закінчилася, вона триває, вона жива... Любов наша росте і розвивається. Вона прекрасна, ми змінюємося, і наше почуття стає все красивішим і красивішим... І так радісно це усвідомлювати!” — написали закохані.

Незважаючи на багаторічне спільне життя, пара тільки зараз готується до весілля. Кажуть, ставляться до цієї події відповідально, тож переконані: вона стане ще одним приємним моментом у низці щасливих днів та років.

Схожі новини