Запечені кабачки із баклажанами
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/495635/zapecheni-kabachky-i-baklazhany.jpg)
2 великі молоді баклажани, 3 молоді кабачки, 2 великі щільні помідори, трохи соєвого соусу, 300 г твердого сиру, улюблені приправи.
Очистити від шкірки баклажани і кабачки, помідори нарізати кружальцями. Викласти на деко шарами, чергуючи кабачки і баклажани, а наверх викласти рівним шаром томати. Скропити все соєвим соусом. Сир натерти на грубій тертці, рівномірно розподілити по поверхні. Можна додати сир за 10−15 хв до готовності страви, щоб верхня скоринка вийшла м’якою і ніжною. Запікати овочі у розігрітій до 180°С духовці 25−30 хв.