Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Запечені кабачки із баклажанами

Рецепт

2 великі молоді баклажани, 3 мо­лоді кабачки, 2 великі щільні помідо­ри, трохи соєвого соусу, 300 г твер­дого сиру, улюблені приправи.

Очистити від шкірки баклажани і ка­бачки, помідори нарізати кружальцями. Викласти на деко шарами, чергуючи кабачки і баклажани, а наверх виклас­ти рівним шаром томати. Скропити все соєвим соусом. Сир натерти на грубій тертці, рівномірно розподілити по по­верхні. Можна додати сир за 10−15 хв до готовності страви, щоб верхня скоринка вийшла м’якою і ніжною. Запікати овочі у розігрітій до 180°С духовці 25−30 хв.