Передплата 2024 ВЗ

Гострий суп-харчо

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 400 г яловичини
  • 4 ст. ложки рису
  • 2 цибулини
  • 1 морквина
  • 1 головка часнику
  • 50 г соусу ткемалі
  • ½ склянки волоських горіхів
  • ½ стручка перцю чилі
  • зелень

Нарізати яловичину великими шматками і варити 1,5 год. Додати соус ткемалі. Нарізати моркву і цибулю, додати в суп, варити 30 хв. Потім всипати рис, варити ще 10 хв. Горіхи розтерти в ступці і додати в суп разом з подрібненим часником і дрібно нарізаним перцем чилі. Варити ще 15 хв. У тарілки з супом покласти зелень.

Більше рецептів тут

Схожі новини