Ікра «Заморська»
Рецепт від «Доброго господаря»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/445709/ikra.jpg)
1 кг баклажанів, 50 мл оливкової олії, 1 ч. ложка солі, ½ ч. ложки чорного перцю, сік ¼ лимона, 2−3 зубчики часнику, зелень петрушки.
Овочі помити, обсушити. Змастити їх олією і зробити кілька проколів, щоб при запіканні не тріснули. Запікати при 200 °C 1 год, остудити, розрізати навпіл і вишкребти ложкою м’якоть. Розтерти часник із сіллю, отриману кашку перемішати з баклажанною м’якоттю. Додати олію, лимонний сік, нарізану петрушку, посолити, поперчити.
Більше рецептів в рубриці «Кухня»