Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ікра «Заморська»

Рецепт від «Доброго господаря»

1 кг баклажанів, 50 мл оливкової олії, 1 ч. ложка солі, ½ ч. ложки чор­ного перцю, сік ¼ лимона, 2−3 зуб­чики часнику, зелень петрушки.

Овочі помити, обсушити. Змастити їх олією і зробити кілька проколів, щоб при запіканні не тріснули. Запікати при 200 °C 1 год, остудити, розрізати навпіл і вишкребти ложкою м’якоть. Розтерти часник із сіллю, отриману кашку пере­мішати з баклажанною м’якоттю. Додати олію, лимонний сік, нарізану петрушку, посолити, поперчити.

Більше рецептів в рубриці «Кухня»

Схожі новини