Передплата 2024 «Добра кухня»

Про ворога

окупанти вже не приховують формальність проведення так званого референдуму про приєднання до рф на тимчасово окупованій частині України

Ми регулярно вас інформуємо про ситуацію на тимчасово окупованих територіях та у ворожих підрозділах. Цього тижня, вже традиційно, в рамках нашого брифінгу від ГУР МО - коротко про важливе.

Зростають втрати російських окупаційних військ у живій силі. У зв’язку з цим командування зс рф розширює практику перенесення строків чергових ротацій передових підрозділів на невизначені терміни без їх доукомплектування особовим складом.

При цьому, спостерігається, що зниження рівня укомплектованості з’єднань і частин противника людськими ресурсами суттєво впливає на морально-психологічний стан російських військовослужбовців і так званих добровольців та погіршує їх мотивацію до участі у бойових діях проти України.

Зважаючи на зазначене, окупанти в авральному порядку проводять так звану тотальну примусову мобілізацію на тимчасово окупованій території України, шляхом масових облав і затримання чоловіків для відправлення їх в райони бойових дій.

Ймовірно, що прихованою метою масового залучення громадян України до лав російських окупаційних військ є бажання російського керівництва скомпрометувати певну частину населення окупованої української території кров’ю вбитих співвітчизників та сформувати, надалі контрольований прошарок суспільства за рахунок колаборантів.

Разом з тим окупанти вже не приховують формальність проведення так званого референдуму про приєднання до рф на тимчасово окупованій частині України.

Зокрема оголошено, що у багатьох населених пунктах не будуть розгорнуті виборчі дільниці. Замість голосування на них до помешкань громадян будуть приходити представники місцевих окупаційних адміністрацій разом з російськими військовими, у присутності яких так звані виборці будуть вимушені робити нібито “вільне” волевиявлення.

Джерело

Схожі новини