Передплата 2024 «Добра кухня»

Нам відкривають двері в ЄС, а ми вважаємо їх негідниками

Іноді здається, що наші новини пишуть російські пропагандисти, які намагаються насаджувати в Україні антизахідну істерію

Українські ЗМІ: президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем'єр Італії Маріо Драгі "за зачиненими дверима" просили президента Володимира Зеленського провести переговори з диктатором володимиром путіним, повідомляє Die Welt.

У цей час Die Welt.

… ми не виключаємо, що за зачиненими дверима Шольц, Драгі і Макрон могли говорити з Зеленським про перемовини з путіним, бо економіка Європи відчуває проблеми…

Відчуваєте різницю?

Тобто журналіст німецького видання, не маючи жодних інсайдів, просто не виключає, що могли б поговорити і про це. Ну от він би так поговорив. Бо ж економіці тяжко. А в Україні виглядає, що Драгі, Шольц і Макрон тільки про це і говорили на зустрічі. Зустрічі, яка була повністю позитивною по результатах. Яка відкрила нам двері до ЄС.

А зрада то вже понеслася…

В результаті абсолютно позитивна подія перетворюється на зраду з боку Заходу

В результаті абсолютно позитивна подія, абсолютно позитивний візит, і по наповненню, і за результатами, і по емоційній складовій (і навіть по мемах) перетворюється на зраду з боку Заходу. Таке враження, що ці новини пишуть якісь російські пропагандисти, які намагаються зараз насаджувати в Україні якусь антизахідну істерію.

А до початку війни ті ж люди казали, що війни не буде, це кляті англосакси намагаються посварити два братерські народи. І знову Захід, який намагався підготувати Україну до нападу, виглядав як негідник.

Ну думайте ж нарешті…

Джерело

Схожі новини