Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стало зрозуміло, що таке "денацифікація"

Це просто крадіжка чужої території з попереднім вбивством населення та руйнуванням міст

Різні експерти довго мудрували, що це за звір такий — "денацифікація". Що вона означає? Тепер кожному має стати ясно: це просто крадіжка чужої території з попереднім вбивством місцевого населення та руйнуванням міст та сіл.

Все це відбувається у всіх нас на очах. кремль зараз відкрито готує анексію кількох українських областей. Про це прямим текстом говорить Кірієнко та Турчак. На це сьогодні недвозначно натякнув путін, говорячи про "повернення" земель.

Ймовірно, скоро денацифікація саме в цьому значенні, а іншого просто немає, увійде до злодійського арго. Зустрічаються років за два щипач, угонщик і мокрушник і хваляться своїми минулими подвигами.

"Якось я у трамваї гаманець у тітки денацифікував. Відкриваю, а там 1000 доларів. Це ще до війни, коли гроші в людей були".

"А я до війни спортивний мерседес денацифікував. Тоді ще фраєра на крутих автівках їздили. Ну, а ця була взагалі бомба".

"Це все фігня. Ось я якось квартиру денацифікував разом із мешканцями. Все у крові було. Менти потім чотири трупи вивезли, а я барахла на пару мільйонів узяв".

Джерело

Схожі новини