Передплата 2024 «Добра кухня»

Боти і не боти намагаються дискредитувати групу «Рамштайн»

«Рамштайн» - це практичний інструмент, який приносить абсолютно реальні результати. І те, як палає у ворогів – один з маркерів цього

Ukraine Defense Contact Group («Рамштайн»): Ми тут, щоб допомогти Україні надовго.

Близько 44 країн взяли участь. Контактна група зростає. Остін привітав на телеконференції Австрію, Боснію та Герцеговину, Колумбію, Ірландію та Косово.

«Ми тут, щоб допомогти Україні надовго», - Ллойд Остін.

«На цьому новому етапі Україна бореться так само завзято і так само добре. Українські збройні сили вміло використовують системи як старі, так і нові. Вони зупинили наступ росії на сході та продовжують захоплювати ініціативу. Протягом усього часу Україна демонструє світові військову та моральну силу вільного народу, який об'єднався для захисту своєї демократії від агресії та злочинів».

«Ми сподіваємося навчити українські сили багатьом новим можливостям. І я радий можливості почути від вас сьогодні про ваш нинішній внесок у допомогу безпеці та обіцянки зробити ще більше».

Учасники отримали інформацію про бойові дії від Олексія Резнікова та заступника командувача українських збройних сил, а також оцінку розвідданих від українських офіційних осіб.

Остін та інші американські офіційні особи підтримують щоденний контакт з українськими лідерами для оцінки ситуації, що розвивається на полі бою та забезпечення України всім необхідним для самооборони.

Це обладнання включає:

  • протитанкові та протиповітряні засоби,
  • гаубиці та боєприпаси,
  • безпілотні літальні апарати,
  • вертольоти Мі-17,
  • контрартилерійські радари,
  • обладнання для встановлення електронних перешкод та багато іншого.

Члени контактної групи також постачають пайки, боєприпаси для стрілецької зброї, медикаменти, обмундирування та інші предмети першої потреби.

Канада та Австралія зобов'язалися надати Україні гаубиці M-777 під час першої зустрічі у Рамштайні.

"Усього за чотири тижні всі ці системи було поставлено українцям", - сказав Остін.

Інші можливості були надані так само швидко: Велика Британія надала ракети Brimstone та нову систему ППО малої дальності.
Інші країни "наполегливо намагалися організувати нові важливі навчальні місії".

Останнім часом боти і не боти намагаються дискредитувати групу «Рамштайн».

Коментарі на кшталт «гора народила миш» або «толку, небо не закрили, а зброї немає на фронті» - все частіше пробиваються навіть через мою «вакциновану» систему.

Рамштайн не зручний для ворогів, зрозуміло, з багатьох причин.

Головна, бо завдяки йому всі країни-союзники знають та координують дії, обладнання, плани.

Складно розколювати та маніпулювати, лякати та брехати, приховувати та заставати зненацька.

«Рамштайн» цінний не тільки символічно та історично. Це практичний інструмент, який приносить абсолютно реальні результати. І те, як палає у ворогів – один з маркерів цього.

Джерело

Схожі новини