Передплата 2024 «Добра кухня»

кремль ніколи не виконає те, що підписує

Все одно колективний «путін» порушить будь-які угоди та знов піде війною, якщо сама ж расія не буде тотально переможена

Останні дні чути про «дипломатичний шлях», «стіл переговорів», «гібридні перемовини», знов у когось «погане НАТО».

А хтось із європейських лідерів та екслідерів (з корупційним минулим, як Берлусконі) розповідають, що окупантів треба «садити за стіл перемовин» і що «Україна має йти на поступки».

Всі ці розмови, виступи, заяви не просто демотивують. Вони викликають велику демотивацію в суспільстві, яке заряджене на перемогу. І ця перемога може проявлятись в різних напрямах. Точніше, вона має бути на всіх фронтах. Внутрішній теж важливий, пам‘ятаємо про це.

Бо всі ті, хто говорить «не на часі», лише шкодять країні та її майбутньому.

Так от.

Що означають «перемовини» з вбивцями та окупантами? До чого це може призвести?

  • заморожений конфлікт (заморожена війна).

Це те, чого так чекають московити. Далі вони рухатись практично не можуть. Тому з логіки путіністів - потрібно залишитись там, де вони зараз є. Карти ви всі бачите.

Заморожений конфлікт - це Донбас зразку 2015-2021 років. Коли іноді стріляють. Люди гинуть. Території окуповані і перетворюються на русскоміровську пустку. Тому всяким італійським представникам, які говорять про «діалог», я би показав дорогу за рускім кораблем.

Вчора Зеленський також говорив про те, що «зрештою все має закінчитись дипломатичним шляхом». Логіка в цьому є, проте давайте уточнимо, що це можливе лише після ПЕРЕМОГИ над ворогом.

І ще одне, нагадаю: жодні «домовленості» з кремлем ще ніколи не виконувались. кремль ніколи не виконає те, що підписує. Не важливо, путін там чи не путін. Все одно колективний «путін» порушить будь-які угоди та знов піде війною, якщо сама ж расія не буде тотально переможена.

І останнє.

Чуємо знов якусь антинатівську риторику від офіційних та напівофіційних осіб, яка вписується в ці розмови про «перемовини».

Альтернативи НАТО - Н Е М А Є. «Інші форми безпеки» це ні про що.

Тому мусимо перемагати кожен на своєму фронті, мусимо дотискати криваву расію на фронті, мусимо робити все, щоб стати членами ЄС та НАТО. І мусимо забути про расію та все російське. Тільки це дійсно єдино правильна формула українського буття.

Джерело

Схожі новини