Передплата 2024 ВЗ

Вулиця Борщова

По Києву моя команда просуває цю назву. Ви у своєму населеному пункті теж можете зробити вулицю Борщову

Є такі вулиці в Україні, як Московська, Саратовська, Героїв Сталінграду і подібні, що пов‘язані з росією та радянським минулим. Чому ці вулиці не можуть існувати під такими назвами - очевидно. І не тільки тому, що вимовляти бридко. Процес перейменування цих вулиць вже запущений в деяких містах. Читав, що це точно у Києві та Дніпрі. І громад заохочують долучатися до створення нових назв.

Тому, якщо у вашому місті є такий двіж з перейменування, то я хотів би подарувати вам думку, що хоча б одну з вулиць варто назвати Борщова. По Києву - моя команда просувала цю назву до 24.02, і от зараз поновлюємо цю активність.

Ви у своєму населеному пункті теж можете зробити вулицю Борщову. Як створити таку ініціативу - можна дізнатися у вашої міськради.

Але ця назва має повне право на існування. Бо, по-перше, це щастя жити на вулиці Борщові чи просто йти нею. По-друге, борщ для українців на цій війні робить багато. Підтримує, єднає, бісить «руських», просуває Україну за кордоном, через нього збирають кошти, підтримують українців та висловлюють захват іноземці. У мене навіть язик не повертається називати борщ просто їжею. Одним словом, меседж ви зрозуміли. Є речі, які змінюються з часом, і потім вулиці змінюють назви, а є речі вічні. Цьом.

Джерело

Схожі новини