Передплата 2024 «Добрий господар»

Чому зникли з етеру телевізійні канали «Прямий», «5-й», «Еспресо»?!

Дії Концерну під час російсько-української війни можна оцінювати як антидержавну, антиукраїнську акцію

Безперечно, під час терористичної війни, яку веде російська федерація з метою повного знищення українців, демократичної, соборної, української України, правдиве, насичене добротворчою енергією журналістське Слово така ж потужна зброя, як, наприклад, Байрактари, чи інші найновіші засоби для захисту і перемоги над одвічним московським ворогом.

Працівники телевізійних каналів «Еспресо», «5-й» і «Прямий», спираючись на свободу слова як відповідальну усвідомлену необхідність, з україноцентричних позицій всебічно аналізували причини і жахливі наслідки епідемії російського нацистсько-рашистського ідіотизму, ґрунтовно розповідали про гуманітарну катастрофу в Україні, прославляли національну велич героїзму українських захисників і захисниць Свободи, Волі, Незалежності не тільки України, а й всієї Європи від російських мутантів.

Однак серед телевізійних каналів, які транслюють «Єдині новини» у всеукраїнському інформаційному марафоні, уже не бачу «5-го», «Еспресо» і «Прямого», на яких працюють авторитетні професіонали, українські патріоти, аналітики. Не було журналістів цих телеканалів під час інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським.

У голові пульсують запитання: «Чому Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення 4 квітня вимкнув мовлення «Еспресо», «5-го каналу» і «Прямого» в цифровій мережі Т2? Може очільникам Концерну не до шмиги, що працівники цих телеканалів фаховими, розсудливими, емоційними передачами, виваженою, правдивою інформацією сприяли формуванню освічених, морально-духовних, національно-свідомих, відповідальних за долю України громадян?» Цей аморальний, шкідливий вчинок викликав обурення української громадськості. У кожного з вас, шановні читачі, є свої судження з цього приводу.

Вас може зацікавити: «Закриття «Еспресо», «Прямого», «5 каналу» - диверсія на користь ворогові….»

На мій погляд, дії Концерну під час російсько-української війни можна оцінювати як антидержавну, антиукраїнську акцію, спрямовану на підтримку зловорожої російської інформаційно-психологічної агресії. Хіба цього не розуміють Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Рада безпеки і оборони України, Офіс президента України? Чи громадяни Єрмак, Подоляк, Арестович та інші «добродії» на чолі з Татаровим не можуть забути справедливу, обґрунтовану, доброзичливу критику, пов'язану із справою вагнерівців та іншими фактами і суспільно-політичними подіями, які підривали безпеку України перед широкомасштабною російською агресією 24 лютого.

Звернення президента України Володимира Зеленського до парламентів різних країн, українського народу, Збройних Сил України, до всіх захисників і захисниць нашої землі, викликають захоплення, схвалення, додають впевненості в перемозі над кремлівськими рашистами, путінськими головорізами, ґвалтівниками, мародерами, злодіями. Нинішня історична перемога кується морально-психологічним єднанням українського народу, політичних партій і громадських організацій, усіх громадян України. Про це ви, шановний президенте, часто говорите. Але мене не лише здивувало, а й шокувало, що після оголошеного вами не так давно Дня Єднання, під час інтерв'ювання поруч із Наталею Мосійчук чомусь не було талановитих журналістів із телеканалів «Прямий», «Еспресо», «5-й канал».

Читайте також: Не розтринькайте той безпрецедентний кредит довіри

Хіба уже здобута Перемога над московськими загарбниками? Хіба вже не потрібне єднання українського суспільства? Невже Вам, шановний Володимире Олександровичу, байдуже, що журналісти телеканалів «Еспресо», «5-й» і «Прямий» не будуть фахово, розсудливо, виважено, патріотично спілкуватися з громадянами України у цифровій мережі Т2 і доносити потрібну Правду про російсько-українську війну? Чи може Ви досі у полоні подвійної лояльності?

Джерело

Схожі новини