Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Не розтринькайте той безпрецедентний кредит довіри

Єдність - це коли єднаються всі! Не лягають під вас, а єднаються з вами

Єдність, коли всі припиняють критикувати президента і дружно починають лизати його вельможну дупцю – це ніяка не єдність. Це намахалово.

Давайте чесно. Влада трошки ох#їла від такої загальної підтримки. Зеленський, а особливо його оточення, сприйняли природнє прагнення людей консолідуватися навколо влади перед зовнішньою загрозою, як мандат на вседозволеність.

  • Саме звідси ростуть ноги ганебного рішення про іноземних членів наглядових рад, яке, по суті повертає Коломойському ПриватБанк і дозволяє тупо виперти всіх іноземних експертів, що заважать корумпованому менеджменту доїти державні підприємства.
  • Саме звідси ростуть ноги у фактичній відміні прозорих тендерних процедур на користь мутних закупок за неринковими цінами.
  • Саме від цієї вседозволеності влада постійно вимагала любити себе, не забуваючи щедро навалювати на опозицію.

І, ось, вишенька на торті – атака на свободу слова. Всі канали примусово загнали на єдиний телемарафон, який ведуть такі відбірні ватні тв*рі, що ще пошукати. А Телеканал "Прямий", 5 канал, Еспресо — викинуто із сітки ефірного мовлення.

Дивіться, мамкині стратеги. Я був чемний до вас. І не критикував ні за відсутність елементарних броніків, касок, аптечок. Ні за те, що через ваші їб#чі шашлики і прой@бану підготовку до війни, в одній тільки Бучі загинуло понад три сотні людей.

Але все має свою межу. Єдність - це коли єднаються всі! Не лягають під вас, а єднаються з вами. І ваша роль у єдності, як влади – ключова. Тому коли ви робите дічь і під шумок починаєте вирощувати нового путіна в Україні, людям це не заходить від слова зовсім.

Я вимагаю негайно повернути опозиційні канали в ефір! Подобаються вони вам чи ні, це канали із 100% патріотичною позицією упродовж багатьох років. Їхні ведучі пройшли два Майдани, війну на Донбасі і не скурвилися. Вони ніколи не були "внє політікі" і, тим більше, не агітували за путінських підстилок з ОПЗЖ як деякі ведучі офіційного телемарафону.

Ми чекаємо від влади лідерства, відкритості і моральності. Ми – не росія! Пам'ятайте, що ви – українська влада і не розтринькайте той безпрецедентний кредит довіри, який мільйони людей дали вам, забувши всі старі образи. Будьте достойні!

Джерело

Схожі новини