Передплата 2024 «Добрий господар»

Закрийте повітряний простір України

Джерело тисяч і тисяч смертей, які приносять російські літаки і ракети

Шановні співвітчизники.

Щодо вчорашнього рішення безпекового альянсу.

Завжди почуваєш себе гидко, коли на твоїх очах сильні Держави, сильні світові Інституції чи просто сильні Лідери роблять слабкі рішення, які акцептують заочно, по суті, загибель десятків тисяч українців.

Щоб бути зрозумілим, хочу коротко нагадати нашу спільну із колективним Заходом і НАТО – безпекову історію.

Перше:

1994 рік. На великі заклики і прохання наших друзів і партнерів – США, В.Британії, (Росію не буду згадувати), Франції, Китаю під десятки політичних заяв НАТО, ООН, національних парламентів світу – Україна добровільно передає РОСІЇ увесь свій тактичний і стратегічний ядерний потенціал (третій у світі).

Це була остання крапка в завершенні холодної війни (дехто її називав Третьою світовою).

Навзамін нам залишили Будапештський меморандум, який Україна читала і сьогодні читає як безпекову гарантію нашої територіальної цілісності і повного політичного суверенітету. Документ підписали великі країни «ядерного клубу» світу. Вище в безпеці – стояв лише Господь Бог.

Друге:

У 2008 році, спираючись на вище описане, Україна (разом з Грузією) подає заявку на приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО. Нам відповідають відмовою – лукавою (через позицію пані Меркель і пана Саркозі).

Того ж дня в Бухарест прилетів президент Росії Путін. Подякував лідерам НАТО за мудре і далекоглядне рішення по Україні і Грузії, провів перший історичний факультатив на тему: «Україна штучна країна», «Ми одін народ» та інші дурниці.

Це рішення альянсу, на мій погляд, розв’язало Путіну руки на довгі роки. Через 4 місяці Росія окуповує Грузію…

Третє:

В 2014 році Росія окуповує Крим і частину Донбасу. «Их там нет»…

Четверте:

24 лютого ц.р. Росія нападає на Україну по всій лінії російсько-українського кордону, та й по суті білорусько-українського кордону, врешті-решт весь цивілізований світ побачив, що «их там есть». І що?!!!

4 березня 2022 очільники НАТО заявляють, що не можуть прийняти солідарне зобов'язання закрити повітряний простір над Україною!!! Чи не виглядає це як історична іронія долі Нації і Держави, яка перша і єдина в світі добровільно відмовилася від ядерного імунітету?!

Сьогодні президент України, Уряд України, парламент України, політичні сили і просто понад 65 млн українців світу звертаються до націй світу, очільників держав світу та керівництва НАТО!

Просять, звертаються, КРИЧАТЬ:

  • Закрийте повітряний простір України – джерело тисяч і тисяч смертей, які приносять російські літаки і ракети. Не час думати тільки про себе!
  • Якщо цього не можете… передайте літаки через будь-яку нейтральну міжнародну організацію чи місію. Ми самі закриємо небо над Україною.
  • Якщо і цього не можете зробити – негайно забезпечте оборонні сили України засобами ППО і ПРО, через будь-яку нейтральну міжнародну організацію.
  • І цього не можете…?!!!

Своїм дописом я не ставив за мету когось образити чи принизити наших і моїх західних друзів  та партнерів. Це думки вголос.

Слава Україні!

Джерело

Схожі новини