Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Я зневажаю тебе, російський народе. Ти найжалюгідніше, що зараз є на планеті

Ви будете прокляті. Але прокляттям вашим буде не лише наша ненависть, а й світова зневага

"Великий" російський народе. Коли все почалося, у моє серце прийшла ненависть. І вона лишається. Наростаючи з кожним ударом. З кожною ракетою. Бомбою. Із кожним убитим українцем. З кожною сльозою дитини. З кожною новою сивою волосинкою у моєї мами.

Але тепер через 7 днів. Через 7 найгірших днів у моєму житті, у нашому житті, у мене з'явилося ще одне почуття.

Зневага

Я зневажаю тебе, "великий російський народе". Я зневажаю тебе за твій страх. Я зневажаю тебе за твоє лицемірство. Немає зараз у світі нікого, хто заслуговує на зневагу більше, ніж "великий народ переможець".

І вам із цією зневагою жити. Моєю зневагою. Нашою зневагою. Зневагою світу.

Ми вас зневажаємо. За те, що ви усвідомлюючи злочин Путіна, ховаєтеся по кутках. Ми вас зневажаємо за те, що ви бачите вашого лисого фюррера, бачите, що він збожеволів, і нічого не робите. Знаючи, що знищуючи наше сьогодення, він вбиває і ваше майбутнє. Тому що українська нація тепер житиме вічно, а "великий народ богоносець" перетворюється на жалюгідних фашистів. Ви знаєте це і все одно боїтеся. Боїтеся врятувати себе і своїх дітей. Ви ховаєтеся по кутках, коли руйнують не тільки наші будинки, але й ваші життя. Закриваючи вас у середньовічному фашизмі. Ви вже залишилися без перельотів, скоро залишитеся і без памперсів. Що ж тоді ви робитимете з продуктами свого страху?

За нами прийшли ваші солдати, але ваше мовчання означає, що вони прийдуть і за вами.

Ви будете прокляті. Так. Але прокляттям вашим буде не лише наша ненависть, а й світова зневага. Зневага українця. Зневага француза і німця. Зневага албанця і поляка.

Я зневажаю тебе, "великий російський народе". Ти найжалюгідніше, що зараз є на планеті.

Джерело

Схожі новини